Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Asistenta rutiera 24 din 24 pentru 1 an pentru doar 29 lei? Da, există!

Poate părea un deal prea bun pentru a fi adevărat dar vă asigurăm că este o ofertă reală!

Roviniete.ro, primul website care a introdus în România achiziția rovinietelor prin internet, și recent asigurarea RCA, facilitează acum achiziția de abonamente anuale de tractare și asistență rutieră la doar 29 lei. Așadar, asistenta rutiera 24 din 24 timp de 6 luni pentru doar 29 lei există! 

 

Ce cuprinde abonamentul de Asistenta Rutiera de 29 lei? 

Abonament de Asistenta Rutiera „AutoBaza24” la vânzare pe roviniete.ro are acoperire doar pe teritoriul României si prețul de 29 de lei/6 luni (tva inclus). Abonamentul este exclusiv pentru Autoturisme, pe perioada fixa de 6 luni, pentru întreg teritoriul României și este furnizat de NOVA RIA24.

Servicii cuprinse in abonament sunt: Depanarea/repararea autovehiculului imobilizat la locul evenimentului rutier cu cea mai apropiata echipa din rețea si Tractarea autovehiculului imobilizat in limita maxima de 200 km parcurși de echipajul de tractare / eveniment.

 

Cum pot achizitiona abonamentul de Asistenta Rutiera pentru 1 an?

 

Achizitia se face foarte simplu, urmand 3 pasi simpli.

Pasul 1. Intra pe roviniete.ro  si Acceseaza tabul de Roviniete, sau de Asistenta Rutiera.

Pasul 2 presupune selectia tipului de autovehicol si anume Autoturism. Aici este important de precizat ca acest abonament, dupa cum spuneam mai sus, se adreseaza doar autoturismelor detinute de persoane fizice. Asadar, daca selectati orice alt tip de autovehicol in afara de Autoturism, optiunea de cumparare nu va fi vizibila.

Pasul 3 inseamna alegerea datei de valabilitare si Plasarea comenzii! Prin noul cont veti putea sa plasati comenzi viitoare, sau sa reinnoiti taxe de drum sau polite de asigurare printr-un singur click.

 

 CUMPĂRĂ ABONAMENT