Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Trafic rutier dificil si blocaje pe mai multe bulevarde si strazi din Bucuresti


Traficul rutier in Bucuresti se desfasura cu dificultate, miercuri dimineata, in special in zona Obor din sectorul 2 al orasului, dar si pe alte artere importante, din cauza numarului mare de semafoare care nu functioneaza si a lucrarilor de reabilitare a carosabilului.

Potrivit Biroului Educatie Rutiera din cadrul Biroului de Politie Rutiera se inregistreaza sau au fost semnalate blocaje de circulatie la intersectia Soseaua Iancului cu Bulevardul Mihai Bravu, Bulevardu Ferdinand cu Mihai Bravu, dar mai ales la intersectia cu Soseaua Colentina.

Potrivit sursei citate, blocaje asemanatoare erau semnalate pe Bulevardul Stefan cel Mare si pe majoritatea strazilor care se intersecteaza cu aceasta artera principala.

Totodata, se circula cu dificultate la intersectiile Strada Doamna Ghica - Soseaua Colentina, Bulevardul Dimitrie Cantemir - Bulevardul Marasesti, Soseaua Ferentari-Soseaua Salaj, Soseaua Oltenitiei-Soseaua Ion Iliceanu si Bulevardul Mihai Bravu-Bulevardul Baba Novac, intersectii in care s-a anuntat ca semafoarele sunt avariate.

Circulatia rutiera mai era afectata pe Bulevardul Pache Protopopescu, Calea Mosilor si Calea Calarasilor.


De asemenea, traficul este dificil pe artera care leaga Piata Unirii de Piata Victoriei, precum si iesirea din Bucuresti spre DN1.

Potrivit BPR, pentru fluidizarea traficului au fost scosi in strada 90 de agenti de circulatie, insa acestia nu pot sta intr-o singura intersectie, ei fiind redirijati catre zonele in care taraficul se blocheaza.

Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, avertiza, in urma cu o saptamana, asupra valorilor de trafic care vor creste in urmatoarea perioada, data fiind apropierea sarbatorilor de iarna. El spunea ca sunt 50 de intersectii mari unde ar putea aparea blocaj in trafic, in care urmau sa fie postati permanent politist, in doua schimburi.

Sursa: Mediafax