Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Circulatie ingreunata pe Transfagarasan

Compania Natională de Autostrăzi si Drumuri Nationale din România S.A. (CNAIR) anuntă conducătorii auto că, pe DN 7C, Transfăgărăsan, între localitătile Căpătâneni si Bâlea Lac, la km 110+200 si km 114+400, în urma precipitatiilor abundente sub formă de ninsoare, au avut loc avalanse.

Din această cauză, circulatia se desfăsoară îngreunat pe o singură bandă de circulatie.

Având în vedere pericolul formării altor avalanse, rugăm participantii la trafic să respecte semnalizarea rutieră provizorie si interdictia de circulatie pe timp de noapte în această zonă.

Comanda online pe roviniete.ro

Achizitionati roviniete in 3 pasi:

1. adaugaţi o comandă şi completaţi datele pentru rovinietele dorite

2. alegeţi modul de plată şi plasaţi comanda. Veţi primi prin e-mail factura proformă corespunzatoare

3. realizaţi plata - online cu card bancar prin intermediul procesatorului securizat de carduri sau prin bancă cu ordin de plată

Emiterea rovinietei se va face abia ulterior primirii de către utilizator a confirmării de plată, utilizatorul fiind informat printr-un nou e-mail cu privire la emiterea acesteia, e-mail prin care se va şi expedia rovinieta în format electronic. Mai multe informatii despre emiterea rovinietelor la pagina de Termeni si Conditii ale Serviciului. Comenzile, rovinietele emise si facturile se vor putea accesa oricand in contul dvs. pe site

Apasati aici pentru a afla cum se pot corecta rovinietele deja emise.

INFORMARI UTILE

NU se pot emite roviniete cu data de valabilitate anterioara datei de emitere.

NU se pot emite roviniete decat cu cel mult 30 zile anterior datei de inceput a valabilitatii.

Rovinietele se emit numai dupa confirmarea platii sumei in contul bancar al UNTRR (in cateva minute in cazul platii online cu cardul bancar finalizate sau cateva zile in cazul platii prin ordin de plata).