Call center 0732 773 773

Luni-Vineri: 08:00 - 17:00

exceptand sarbatorile legale

Roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reinnoit

Mai mult de 1 milion de conducatori auto au incredere in noi! Milioane de roviniete vandute pana in prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,8321 LEI

Cumpara rovinieta online - Calculator roviniete

Selecteaza tipul Autovehiculului 

LIVRARE 100% ROVINIETA ONLINE PRIN E-MAIL!

Important

Servicii GRATUITE 100% online!
Livrare imediata a rovinietei!
CONFIRMARE EMITERE ROVINIETA PRIN E-MAIL!

Roviniete.ro este noul site de informatii despre tarifele de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania (rovinieta electronica) - taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.

In contextul in care taxele si impozitele din Romania sunt din ce in ce mai multe si mai diversificate, pe piata informatiilor oferite de mediul online a aparut un nou site specializat pe informarea directa a consumatorului.

Site-ul www.roviniete.ro a fost gandit ca un instrument simplu si eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a retelei de drumuri nationale din Romania - asa numita rovinieta. Rovinieta valabila reprezinta inregistrarea in baza de date a SIEGMCR (sistem informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control al rovinietei) a informatiilor privind achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare pentru un vehicul. Toti posesorii de autovehicule din Romania sunt obligati prin lege sa achite rovinieta in situatia in care utilizeaza drumurile nationale din afara oraselor; in cazul utilizatorilor straini aceasta responsabilitate ii revine conducatorului auto. Este important sa cunoastem valoarea acesteia, cui se adreseaza, in baza carui temei legal si mai ales de unde o putem procura!

SCALA ASSISTANCE impreuna cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (C.N.A.I.R.) pune la dispozitia utilizatorilor de drumuri din Romania cea mai facila modalitate de achitare a tarifelor de utilizarea retelei de drumuri nationale din Romania - rovinieta electronica.

Nou

PENTRU CLIENTII INSTITUTII PUBLICE VA RUGAM SA FOLOSITI CONTUL:
RO 86 TREZ 2165 069X XX02 0865 TREZORERIA CLUJ-NAPOCA

Un produs Scala Assistance pentru dumneavoastra!

 
Banks Logos
 
-->