Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Roviniete.ro facilitează acum și plățile pentru asigurarea RCA

Roviniete.ro, primul website care a introdus în România achiziția rovinietelor prin internet, facilitează acum și plățile pentru asigurarea RCA, completând astfel oferta de servicii adresată firmelor și persoanelor fizice. 

 

Avantajele achizitiei RCA prin roviniete.ro

 

Avantajele plaformei roviniete.ro sunt evidente, firmele și persoanele fizice pot efectua toate plățile pentru drum (RCA, Rovinieta, Huvinieta, taxa de pod, alerte de reamintire) mai facil, simplificând foarte mult procesul de achiziție a taxei de drum sau a unei polițe de asigurare RCA.

Polița de asigurare se emite automat pe adresa de email indicată și poate fi folosită în format electronic, odată ce s-au completat toți pașii, inclusiv plata. Deși se poate folosi exclusiv în format electronic, conform noilor legi în vigoare, în caz de nevoie, clientul o poate imprima singur pe hârtie albă, imprimarea pe hârtie verde ne mai fiind obligatorie. 

 

Despre Roviniete.ro 

 

Roviniete.ro este un brand deținut de Scala Assistance SRL, companie care a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând pentru prima dată în România conceptul de vânzare online a vinietelor. Scala Assistance, condusă de Radu Banzea, este acum printre cei mai importanți jucători locali din piața de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacționând milioane de plăți pentru clienții săi. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, și investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și diversificarea gamei de servicii.

Scala Assistance SRL este autorizată de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) pentru activitatea de distribuție asigurări, prin calitatea de asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, o companie de brokeraj și consultanță în asigurări care face parte din același grup elvețian, Obsidian AG.

Începând de astăzi, cei interesați pot accesa platforma pentru achiziții sau alerte de expirare la adresa www.roviniete.ro.

Toate plățile pentru drum într-un singur loc. Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare și plasare comenzi pentru taxele de drum și asigurarea RCA.

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de Scala Assistance SRL cu sediul în strada Decebal nr. 69, Cluj-Napoca, județul Cluj. Compania clujeană a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând, în premieră, în România conceptul de vânzare online a vinietelor. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile clienților săi. Actualmente, compania noastră distribuie în peste 15 000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor în Romania și își consolidează prezența multinațională în Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

 

Din anul 2020, Scala Assistance SRL, cod RAJ516693, este asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, cod RBK-792, sediul social în București, Sos. Pipera nr.4, etaj 2, sector 1 – 0142555.

 

 

 

Printre clienții Scala Assistance SRL se numără firme de renume din domeniul transporturilor, dar și din numeroase alte domenii de activitate. Această dezvoltare a fost posibilă datorită modalității, strategiei de lucru adoptate și a procedurii de comandă mult eficientizată.

 

Din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților, compania a implementat un sistem de management orientat spre îmbunătățirea permanentă a performanței, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun în ceea ce privește calitatea în peste 160 de țări și de organizații.

 

Având la dispoziție un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL răspunde cu succes exigențelor ridicate ale clienților și onorează angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă și flexibilă.