Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

RCA ieftin direct de pe mobil, în 3 pași, prin platforma Roviniete.ro

Deoarece considerăm că este important să aveți toate informațiile și serviciile la îndemână, pentru mașina dvs., am adăugat un nou produs în portofoliul nostru: asigurarea RCA. Din acest an, șoferii își pot plăti asigurarea RCA în același loc unde plătesc și taxele de drum, roviniete.ro.

Când toate plățile pentru drum sunt într-un singur loc pe roviniete.ro, lucrurile sunt mult mai simple și astfel aveți beneficii de timp și conveniență. Platforma facilitează alerte de expirare trimise din timp, datele mașinii sunt salvate și, pentru clienți, tot procesul de achiziție durează doar câteva zeci de secunde.

Pe roviniete.ro veți găsi oferte de la cei mai importanți asiguratori de RCA și astfel puteți alege comparativ RCA-ul cel mai potrivit nevoilor dvs. sau pe cel mai ieftin de pe piață.Care sunt pașii pentru comandă?

Comanda se efectuează foarte simplu, exact așa cum ar trebui să fie un serviciu online! Dacă sunteți clientul nostru, tot procesul durează în jur de 2 minute. Pentru prima achiziție pe website, trebuie doar să completați un formular cu datele necesare, apoi să plătiți online, în deplină siguranță. Nu există nici o diferență între polițele cumpărate online și cele cumpărate de la brokeri. 
 
Odată ce ați completat toți pașii și ați făcut plata, polița de asigurare se emite automat, pe adresa dvs. de email. În caz de nevoie, o puteți imprima singur/ă. Conform noilor legi în vigoare, aceasta poate fi imprimată pe hârtie albă (imprimarea pe hârtie verde nu mai este obligatorie). 

 

 Cumpără RCA 

 

Despre Roviniete.ro

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SCALA ASSISTANCE SRL cu sediul înstrada Decebal nr. 69, Cluj-Napoca, județul Cluj. Compania clujeană a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând, în premieră, în România conceptul de vânzare online a vinietelor. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile clienților săi. Actualmente, compania distribuie în peste 15 000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor în România și își consolidează prezența multinațională în Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

Printre clienții SCALA ASISSTANCE SRL se numără firme de renume din domeniul transporturilor, dar și din numeroase alte domenii de activitate. Această dezvoltare a fost posibilă datorită modalității, strategiei de lucru adoptate și a procedurii de comandă mult eficientizată.

Din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților, compania a implementat un sistem de management orientat spre îmbunătățirea permanentă a performanței, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun în ceea ce privește calitatea în peste 160 de țări și de organizații.

Având la dispoziție un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL răspunde cu succes exigențelor ridicate ale clienților și onorează angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă și flexibilă.