Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Politica de returnare

Politica de returnare
În ceea ce privește eventuale anulări sau modificări ale contractelor de asigurare; în cazul contractelor încheiate la distanță, Clientul asigurat are posibilitatea de a își exercita dreptul de a denunța unilateral contractul pe parcursul perioadei de 14 zile calendaristice de la încheierea primirea contractului de asigurare, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv; cu menționarea expresă că nu se poate denunța în cazul asigurărilor obligatorii de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule (RCA) cărora li se aplică reglementările specifice acestei asigurări, informații privind politica și frecvența de actualizare a datelor publicate prin mijloace electronice de comercializare a contractelor de asigurare.
Utilizatorul paginii de internet www.roviniete.ro, ce a achiziționat o asigurare are dreptul, în calitate de asigurat, de a înceta unilateral contractul de asigurare RCA, doar în cazul înstrăinării bunului asigurat. Restituirea se va face conform condițiilor generale de asigurare specifice companiei de asigurări la care a fost încheiată asigurarea RCA. Dacă s-au înregistrat/avizat daune înainte de reziliere, primele de asigurare pentru perioada rămasă până la expirare nu se mai restituie, iar primele neachitate trebuie achitate.
Utilizatotul/ Clientul mai poate solicita returul poliței de asigurare livrate doar în situația în care datele din polița livrată nu corespund cu cele introduse de Utilizator/ Client în momentul comenzii.