Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Hu Vignette - unde cumperi & ce trebuie să știi!

Ce trebuie să știți despre Hu Vignette Ungaria (HU-GO)

 

Cumpărare de Hu vignete pentru autostrada din Ungaria se poate face online la pe un website acreditat de autoritatea oficială din Ungaria.

Site-ul www.roviniete.ro este un astfel de website autorizat de unde puteți achiziționa cu ușurință Hu Vignetta de Ungaria.

Pe portalul de vânzări hu-vignette electronice, Roviniete.ro, vă puteți achiziționa rapid, în mod convenabil și în siguranță, taxa dvs. de autostradă (e-vignette) pentru: vignetta de 10 zile, lunar și anuale. Vă rugăm să verificați tarifele pe lista noastră de preț.

 

 

Clasele tarifare pentru Hu Vignette

 

Categoria tarifara a autovehiculului trebuie stabilita pe baza inregistrarilor oficiale (categorie, masa maxima tehnic admisibila, numar locuri) din certificatul de inmatriculare sau din alte acte ale vehiculului.


Categoria tarifara D1: motociclete (D1M), precum si autoturismele cu masa maxima tehnic admisibila de pana la 3,5t, - si care pot transporta maxim 7 persoane, inclusiv soferul si remorcile acestora
Categoria tarifara D2: toate acele autovehicule care nu se incadreaza in alte categorii tarifare si nu sunt clasificate, conform legilor speciale, ca fiind obligate la plata taxelor rutiere.
Categoria tarifara B2: autobuze - acele autovehicule de transport persoane, cu numar locuri, inclusiv locul conducatorului auto, de peste 9.
Categoria tarifara U: Remorcile vehiculelor din categoriile tarifare D2 si B2

 

 CUMPARA AICI