Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Folosirea paginii de internet si protejarea informatiilor transmise

Folosirea paginii de internet și protejarea informațiilor transmise

(1) Pagina de internet: www.roviniete.ro poate fi folosită doar de persoanele majore și care au capacitatea de a-și exercita drepturile și de a-și asuma obligațiile, săvârșind personal acte juridice.
(2) Utilizatorul are obligația de a-și păstra parola într-un loc sigur, fără posibilitatea de a fi folosită de persoane neautorizate. Obsidian Broker și Scala Assistance nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune provocate de transmiterea de către Utilizator a parolei și a numelui de utilizator către terțe persoane. Utilizatorul este integral responsabil de  informațiile transmise folosind userul său și parola aferentă.
(3) Utilizatorul are posibilitatea de a încheia în orice moment utilizarea serviciilor furnizate pe cale electronică de Obsidian Broker și Scala Assistance.
(4) O calculație efectuată de Utilizator se va salva automat, odată cu generarea prețului asigurării pentru care s-a realizat calculația. 
(5) Utilizatorul are posibilitatea să achiziționeze o asigurare prin intermediul site-ului www.roviniete.ro, doar dacă deține un cont de utilizator. Crearea contului de utilizator (înregistrarea) se poate realiza printr-una din următoarele modalități:
- Utilizatorul își creează un cont nou (se înregistrează) folosind link-urile și instrucțiunile disponibile pe www.roviniete.ro 
- Utilizatorul alege să parcurgă fluxul de calcul și cumpărare a unui produs de asigurare disponibil pe www.roviniete.ro, fără a-și crea un cont. În acest caz, contul său va fi creat automat, pe baza informațiilor introduse de acesta pentru calculul, oferta și emiterea asigurării.
(6) Un cont creat automat nu poate fi accesat fără activarea acestuia de către Utilizator. În acest sens, Utilizatorul va primi automat pe adresa de e-mail furnizată un mesaj care conține un link de activare. Fără accesarea acestui link, conectarea în contul de utilizator și regăsirea ofertelor și asigurărilor nu va fi posibilă.
(7) Utilizatorul are posibilitatea în orice moment de a detecta și corecta erorile sale apărute la introducerea datelor. Utilizatorul va avea dreptul de a modifica datele de înregistrare pe portalul www.roviniete.ro accesând butonul de “editare” din dreptul fiecărui câmp. Modificările efectuate au valoare doar pentru viitor. Asigurările deja comandate și încheiate pe baza datelor furnizate de Utilizator nu mai pot fi modificate decât in condițiile specificate în asigurare.
(8) Dreptul de autor pentru pagina de web, informațiile și materialele incluse, precum și toate sistemele din aceasta sunt proprietatea Obsidian Broker și/sau Scala Assistance, după caz. Folosirea paginii www.roviniete.ro, a informațiilor și/sau o parte a acestora de către terțe persoane necesită acordul în prealabil al Obsidian Broker și/sau Scala Assistance.
(9) Informațiile și părți ale informațiilor incluse pe aceste pagini de web sunt supuse modificărilor. Obsidian Broker și Scala Assistance își rezervă dreptul de a edita informații sau părți ale informațiilor incluse pe aceste pagini fără înștiințarea în prealabil a Utilizatorului.