Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate

Firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate, ca o facilitatea a unor firme de asigurări, după ce din cauza falimentului City Insurance, tarifele din piață s-au dublat sau chiar triplat. Astfel, clienții pot achita polițele în două sau chiar patru tranșe, informează digi24.

Evelin Ceciu, asistent broker: O societate de asigurări îți ia un avans din acea primă anuală de asigurare și după 4 luni îți pretinde restul de bani. O alta, de exemplu, te scoate mai scump decât ai plăti pe un an. Avem și companii care iau la șase luni rată.

Părerile șoferilor sunt împărțite: unii o considera o facilitate buna in conditiile noilor scumpirii iar altii nu vad niciun avantaj in conditiile in care pretul a crescut: „Că plătesc în rate, că plătesc o dată, tot e scumpit. În rate e mai scump, adică n-o să plătesc tot o dată, 1.000 de lei, o să plătesc 1.200 în rate. Și?"

 

Preţurile la RCA s-au triplat pentru unii şoferi după falimentul City Insurance

 

Preţurile la RCA s-au triplat pentru unii şoferi după falimentul City Insurance. Firmele care au rămas pe piaţa şi-au majorat preţurile ca urmare dar nu numai. Conform ZF.ro, prețurile RCA erau preconizate să crească din octombrie oricum.

O echipă News Hour with CNN a făcut toate calculele şi vă arată cât e creşterea preţurilor. Telespectatorii Antena 3 au trimis ofertele de RCA pe care le primesc în ultimul timp si ca urmare se observă o crestere majora. De exemplu, un șofer de 35 de ani, cu mașină standard, motor de 2000. În urmă cu 6 luni, a plătit pentru o poliță auto 370 de lei, acum aceași poliță la același asigurător RCA-ul costă 1.100 de lei.

 

 Verifică Oferta RCA 

 

Preţurile RCA din piaţă au ajuns la scum­piri între 5% şi 145% din luna februarie 2021 pâ­nă în prezent, la principalii jucători RCA din pia­ţă, Euroins ajun­gând să practice cel mai mic preţ, mo­mentan, în timp ce res­tul asigu­ră­to­rilor au ajuns la preţuri de peste 1.000 de lei pen­tru o poliţă cu vala­bi­litate de şase luni, la mo­men­tul anun­ţului falimen­tu­lui City Insurance, potri­vit date­lor colectate de ZF în ba­za unei platforme de brokeraj în asigurări.

 

Care sunt pașii pentru comandă?
 


Comanda se efectuează foarte simplu, exact așa cum ar trebui să fie un serviciu online! Dacă sunteți clientul nostru, tot procesul durează în jur de 2 minute. Pentru prima achiziție pe website, trebuie doar să completați un formular cu datele necesare, apoi să plătiți online, în deplină siguranță. Nu există nici o diferență între polițele cumpărate online și cele cumpărate de la brokeri. 
 
Odată ce ați completat toți pașii și ați făcut plata, polița de asigurare se emite automat, pe adresa dvs. de email. În caz de nevoie, o puteți imprima singur/ă. Conform noilor legi în vigoare, aceasta poate fi imprimată pe hârtie albă (imprimarea pe hârtie verde nu mai este obligatorie). 

 

 Cumpără RCA