Cumpara Rovinieta Online

Nu mai pierde timpul alergand prin oras si cumpara rovinieta online de pe site-ul Roviniete.ro, autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.), prin Contractul nr. 93/17339/27.08.2007, sa ofere conducatorilor auto cea mai simpla si rapida modalitate de plata a taxei de drum din Romania: rovinieta.

Compania noastra pune la dispozitia tuturor soferilor servicii complete: sistem de verificare a valabilitatii rovinietei, calculator roviniete, posibilitatea de setare a unei alerte pentru data de expirare a rovinietei, serviciul de cumparare rovinieta online. In plus, oferim informatii complete si actualizate despre taxa de drum din Romania, legislatia actuala din domeniu si noi modificari ale preturilor pentru roviniete. Totul, fara niciun tarif suplimentar. Costurile rovinietelor cumparate prin intermediul acestui site includ T.V.A. si livrarea gratuita prin e-mail.

Cum cumpar rovinieta?

Pentru a cumpara o rovinieta online, trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:

 1. Foloseste calculatorul de roviniete pentru a-ti da seama ce suma trebuie sa achiti. Pentru asta, selecteaza tipul autovehiculului si data intrarii in vigoare a rovinietei. Apasa pe butonul Continua.

 2. Alege perioada de valabilitate a rovinietei online: 7, 30, 90 de zile sau 12 luni.

 3. Opteaza pentru o modalitate de plata: prin card bancar, ordin de plata sau plata la banca, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR.
   

 4. Completeaza formularul. Alege persoana fizica sau juridica, introdu adresa de livrare, detaliile autovehiculului (insemnul de stat si numarul de inmatriculare) si detaliile clientului Roviniete.ro: Nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.
   

 5. Bifeaza casuta “Accept termeni si conditii”.

  Primesti rovinieta. Dupa confirmarea de la procesatorul platii prin card bancar, PayU, rovinieta va fi trimisa pe adresa de e-mail specificata. Daca ai ales sa faci plata prin transfer bancar, rovinieta online iti va fi emisa dupa confirmarea creditarii contului companiei noastre cu suma transferata. Poti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin mail, la comenzi @ roviniete . ro sau prin fax, la (004) 0264 - 593.707. Factura fiscala impreuna cu rovinieta electronica vor fi transmise exclusiv pe adresa dumneavoastra de e-mail. Optional, le puteti primi la dumneavoastra acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa din partea dumneavoastra) prin curier rapid cu plata la destinatar.