Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Cumpara HuVinieta Online

Huvinieta se poate cumpara acum de pe platforma ta favorita, roviniete.ro

Ne bucuram sa anuntam facilitarea noilor plati. Roviniete.ro are acum si vinieta pentru drumurile din Ungaria alaturi de alte plati obligatorii pentru drum precum: RCA, Rovinieta si Taxa de pod.

Cand ai toate serviciile intr-un singur loc si achizitia se face simplu, totul este covenabil si calatoria incepe bine.
 

  Calculator Pret HuVinieta Online  

 

Cum si ce cumpar?


O poti cumpara simplu, online, acum si pe roviniete.ro. La fel de simplu ca orice serviciu online! Trebuie doar sa completezi un formular cu datele necesare, apoi sa platesti online, in deplina siguranta. Pe platforma roviniete.ro se pot achizitiona Huviniete doar pentru vehiculele din categoriile D1M (motociclete), D1 (autoturisme 0-3,5t inclusiv remorca), D2 (autoutilitare >7pers/<3,5t), U (remorci pentru D2 si B2) si B2 (autobuze >9t).

Spre deosebire de rovinieta, huvinieta se poate cumpara si doar in anumite unitati teritoriale (pe judet) in baza careia se poate utiliza reteaua de drumuri expres.


 
Cum intru in posesia Huvinietei?


Odata ce ai completat toti pasii si ai facut plata, vinieta se emite automat, pe adresa ta de email indicata.
Ca sa pornesti la drum simplu si rapid. 

 

***

Despre Roviniete.ro

Toate platile pentru drum intr-un singur loc. Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu si eficient de informare si plasare comenzi pentru taxele de drum si asigurarea RCA.

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SCALA ASSISTANCE SRL cu sediul in Cluj Napoca, Str. Bucuresti, Nr. 29/13. Compania clujeana a intrat pe piata de profil in anul 2007 aducând, in premiera, in România conceptul de vânzare online a vinietelor. In prezent, compania beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vânzari retail si corporate, si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile clientilor sai. Actualmente, compania noastra distribuie in peste 15 000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor In Romania si isi consolideaza prezenta multinationala in Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova.

Din anul 2020, Scala Assistance SRL, cod RAJ516693, este asistent in brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, cod RBK-792, sediul social in Bucuresti, Sos. Pipera nr.4, etaj 2, sector 1 – 0142555.

Printre clientii SCALA ASISSTANCE SRL se numara firme de renume din domeniul transporturilor, dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii, strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor, compania a implementat un sistem de management orientat spre imbunatatirea permanenta a performantei, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun in ceea ce priveste calitatea in peste 160 de tari si de organizatii.

Având la dispozitie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea intregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL raspunde cu succes exigentelor ridicate ale clientilor si onoreaza angajamentele asumate intr-o maniera eficienta, transparenta si flexibila.

Printre clienții SCALA ASISSTANCE SRL se numără firme de renume din domeniul transporturilor, dar și din numeroase alte domenii de activitate. Această dezvoltare a fost posibilă datorită modalității, strategiei de lucru adoptate și a procedurii de comandă mult eficientizată.

Din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților, compania a implementat un sistem de management orientat spre îmbunătățirea permanentă a performanței, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun în ceea ce privește calitatea în peste 160 de țări și de organizații.

Având la dispoziție un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL răspunde cu succes exigențelor ridicate ale clienților și onorează angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă și flexibilă.