Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

CUM CUMPAR O ROVINIETA PE ROVINIETE.RO ?

Pentru a cumpara o rovinieta online, trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
  • Foloseste calculatorul de roviniete, pentru a-ti da seama ce suma trebuie sa achiti. Pentru asta, selecteaza tipul autovehiculului si data intrarii in vigoare a rovinietei. Apasa pe butonul Continua.
  • Alege perioada de valabilitate a rovinietei online: 1, 7, 10, 30, 60 de zile sau 12 luni.
  • Opteaza pentru o modalitate de plata: prin card bancar, card STAR BT, ALPHA Bank, Card Avantaj, BRD Finance sau Card Optimo, BT24 Banca Transilvania, 24 Banking BCR sau ordin de plata/ plata la banca. Pentru platile prin card bancar, card STAR BT, ALPHA Bank, Card Avantaj, BRD Finance sau Card Optimo, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR poti alege sa fii alertat prin SMS de expirarea rovinietei tale; acesta este un serviciu taxabil, separat de costul rovinietei.
  • Completeaza formularul. Introdu detaliile de facturare (persoana fizica sau juridica, adresa) detaliile autovehiculului (insemnul de stat si numarul de inmatriculare) si detaliile clientului Roviniete.ro: nume, prenume, numar de telefon si adresa de e-mail.
  • Bifeaza casuta Accept termeni si conditii. Verifica datele introduse.
  • Primesti o factura proforma si o confirmare a comenzii.
  • Daca ai ales sa platesti prin card bancar, card STAR BT, ALPHA Bank, Card Avantaj, BRD Finance sau Card Optimo, BT24 Banca Transilvania sau 24 Banking BCR, rovinieta va fi emisa si trimisa pe adresa de e-mail specificata doar dupa primirea confirmarii de la procesatorul de plati PayU. Daca ai ales sa faci plata prin transfer bancar, rovinieta online va fi emisa dupa confirmarea creditarii contului companiei noastre cu suma transferata. Poti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail, la comenzi @ roviniete . ro sau prin fax, la (004) 0264 – 593.707.
  • Factura fiscala, impreuna cu rovinieta electronica vor fi transmise exclusiv pe adresa ta de e-mail. Optional, le poti primi acasa sau la serviciu (dar numai daca exista o solicitare scrisa in acest sens) prin curier rapid cu plata la destinatar. Documentele astfel dobandite pot fi imprimate si pastrate la bordul autovehiculului. Legislatia in vigoare nu prevede in mod explicit prezentarea acestor documente in cazul unui control din partea autoritatilor.
 
               Plata prin transfer bancar - ordin de plata sau cash la banca
 
Pentru comenzile pe care ai ales sa le platesti prin transfer bancar, emiterea rovinietei se va face doar dupa confirmarea creditarii contului societatii noastre cu suma transferata.  Poti face acest lucru trimitand copia ordinului de plata prin e-mail, la comenzi @ roviniete . ro sau prin fax, la (004) 0264 - 593.707
 
ATENTIE! 
Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei! 
 
Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de: 
 
SCALA ASSISTANCE
- sediul central in strada Decebal nr. 69, Cluj-Napoca, județul Cluj;
- inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/3206/2005;
- Cod Unic de Inregistrare Fiscala: RO 17929585;
- Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.;
- COD BANCA: RNCB;
- Cont IBAN RON: RO29RNCB0106129129460001;
- Cont IBAN EURO: RO28BRDE130SV79559811300;
SWIFT CODE: BRDEROBUXXX.
 
PENTRU CLIENTII INSTITUTII PUBLICE DE STAT, VA RUGAM SA FOLOSITI CONTUL:
RO 86 TREZ 2165 069X XX02 0865  TREZORERIA CLUJ-NAPOCA 
 
 
              Plata cu card de debit/ credit
 
Scala Assistance vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale PayU. In acest fel, putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.
Procesarea platilor online prin card este facuta de PayU, iar emiterea rovinietei si expedierea ei prin e-mail se vor face numai dupa ce se confirma efectuarea platii de catre procesatorul cardurilor. In mod uzual, confirmarea platilor se face in 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online. 
Cardurile acceptate la plata online sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron. MasterCard si Maestro. Pe site-ul PayU, gasesti lista cardurilor emise de banci romanesti si informatii privind acceptarea lor pe internet.
Daca ai ales metoda de plata "Card credit/debit", este necesar sa completezi un formular cu informatiile cardului tau. Pentru platile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
3D Secure asigura, in primul rand, ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. 
Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Acceptam urmatoarele carti de credit/ debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.
Daca tranzactia prin card a fost finalizata, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea si prin e-mail. 
Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Scala Assistance, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema, deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, firma noastra si PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.
 
          
              Politica de securitate
 
Cat de sigur este pentru mine sa platesc online? 
Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de PayU. 
 
Riscurile asociate unei plati online sunt: 
Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Scala Assistance si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate PayU" si "Politica de confidentialitate Scala Assistance" pentru mai multe informatii despre subiect.
In cazul platilor prin card bancar, datele dumneavoastra (numar de card, data expirarii etc.) sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem: introducerea unui cod(parola) secret stiut numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure", cititi "Verified by Visa" si "SecureCode".
 
 
 
In mod continuu, pentru toti clientii nostri, cautam noi metode de plata, astfel incat acest pas sa fie comod si simplu. Daca aveti sugestii in acest sens, nu ezitati sa ne contactati! 
 
ATENTIE! 
Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!