Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Ce se intampla cu rovinieta in perioada starii de urgenta?

Ca urmare a multiplelor intrebari pe care ni le-ati adresat in ultimele zile privind valabilitatea si posibilitatea de prelungire a rovinietelor, facem urmatoarele precizari, pornind de la comunicatul de presa transmis ieri de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Valabilitatea rovinietei nu se prelungeste automat in perioada starii de urgenta

Preluam informarea CNAIR:

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public si intrebarile primite in aceasta perioada cu privire la mentinerea valabilitatii rovinietelor care expira in perioada starii de urgenta, CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi ca rovinietele NU SE INCADREAZA in categoria "documentelor eliberate de autoritatile publice", motiv pentru care valabilitatea acestora inceteaza la sfarsitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful.

 

Rovinieta poate fi achizitionata online, contactless si fara timp petrecut la cozi

Starea de urgenta si tensiunile din spatiul public ne fac sa dorim sa fim pregatiti pentru a putea ajunge dintr-un loc intr-altul in siguranta.

Desi ramanem cat de mult se poate in casa, urgentele apar fara voia noastra, iar atunci cand trebuie sa pornim la drum trebuie sa ne asiguram ca suntem acoperiti din punct de vedere legal.

Astfel, avem nevoie nu doar de declaratia pe propria raspundere care justifica urgenta, ci si de o rovinieta valabila care poate fi achizitionata rapid si fara a sta la cozi pe LINK.

 

Echipa Scala Assistance (roviniete.ro) lucreaza in continuare, la distanta

Va asiguram ca echipa Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR lucreaza pentru ca dumneavoastra sa puteti achizitiona online rovinieta, taxa de pod si celelalte servicii, fara sa aveti un contact fizic cu alte persoane.

Platformele noastre online www.roviniete.ro si www.taxadepod.ro functioneaza in parameter obisnuiti, iar serviciul de suport continua sa raspunda la telefoane si sa trateze intrebarile si solicitarile pe care ni le adresati.

In cele din urma, va rugam sa aveti mare grija de dvs. si de cei dragi. Stati in siguranta. Fiti pregatiti pentru situatii neprevazute, dar ramaneti rabdatori si amabili.

Nu exista un moment mai bun pentru a ne consolida legaturile, pentru a sta impreuna (digital), pentru a ne ajuta reciproc prin aceasta furtuna si a iesi din aceasta situatie mai puternici.


Impreuna, vom trece peste acest moment dificil!

Ramaneti sanatosi!

 

Echipa Scala Assistance