Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Beneficiile RCA online! De ce Roviniete.ro face diferența în piață?

Unul dintre sectoarele importante care au câștigat o tracțiune semnificativă în ultimele luni este asigurarea auto RCA online. Oamenii au început să-și dea seama de faptul că cumpărarea de asigurări auto online este mult mai ușoară, și au siguranța obiectivității și un proces de cumpărare foarte transparent.

Vom enumera așadar câteva beneficiile roviniete.ro foarte succint. Despre unele dintre ele cu siguranță nu știați și veți fi surprinși. Așadar, de ce Roviniete.ro face diferența în piață?

 

  1. Lista completă de asiguratori ieftini nu doar cei selectați

Roviniete.ro are lista completă de asiguratori, unde puteți compara cu ușurință prețurile, caracteristicile oferite, incluziunile și excluderile și puteți face o alegere în cunoștință de cauză. De asemenea, puteți alege suplimente adecvate pentru vehiculul dvs. pentru o acoperire cuprinzătoare.

 

  1.  Prime RCA accesibile ca preț

Conform ASF, tarifele de primă diferă de la societate la societate și, în mod obligatoriu, asigurătorii trebuie să permită accesul potențialilor clienți la tarifele de primă practicate atât pe site-ul societății, cât și la sediile acestora, precum și de a oferi toate informațiile în legătură cu criteriile luate în calcul la stabilirea primei de asigurare. Pe roviniete.ro toate aceste informații sunt accesibile și ușor de comparat.

 

  1.  Economisirea timpului. Vorbim de secunde!

Întregul proces de cumpărare a poliței auto (RCA) poate fi finalizat în câteva clicuri. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cel mai potrivit plan pentru vehiculul dvs. și să efectuați plata. Imediat după efectuarea plății, polița dvs. este emisă și trimisă la adresa dvs. de e-mail înregistrată. Nu mai trebuie să trimiteți documentele la broker pentru ca să vă așteptați rândul, poate chiar zile.

 

  1. Toate mașinile tale în același loc

Când toate plățile pentru drum sunt într-un singur loc pe roviniete.ro, lucrurile sunt mult mai simple și astfel aveți beneficii de timp și conveniență. Platforma facilitează alerte de expirare trimise din timp, datele mașinilor tale sunt salvate și, pentru clienți, tot procesul de achiziție durează doar câteva zeci de secunde.

 

  1. Alte servicii și plăți pentru mașinile tale în același loc

Deoarece considerăm că este important să aveți toate informațiile și serviciile la îndemână, pentru mașina dvs., site-ul nostru roviniete.ro introduce constant noi produse în portofoliul pentru conveniența dvs. Șoferii își pot plăti asigurarea RCA în același loc unde plătesc și taxele de drum, roviniete.ro sau pot achiziționa servicii de asistență auto sau alerte prin SMS.

Puteți verifica valabilitatea politei RCA completand informatiile pentru oferta AICI. Sistemul va va spune automat daca mai aveti o polita valabila pentru numarul de inmatriculare vizat.

 

Care sunt pașii pentru comandă?

Comanda se efectuează foarte simplu, exact așa cum ar trebui să fie un serviciu online! Dacă sunteți clientul nostru, tot procesul durează în jur de 2 minute. Pentru prima achiziție pe website, trebuie doar să completați un formular cu datele necesare, apoi să plătiți online, în deplină siguranță. Nu există nici o diferență între polițele cumpărate online și cele cumpărate de la brokeri. 
 
Odată ce ați completat toți pașii și ați făcut plata, polița de asigurare se emite automat, pe adresa dvs. de email. În caz de nevoie, o puteți imprima singur/ă. Conform noilor legi în vigoare, aceasta poate fi imprimată pe hârtie albă (imprimarea pe hârtie verde nu mai este obligatorie). 

 Cumpără RCA