Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Amenzi uriase pentru lipsa rovinietei


Anul 2021, aduce dupa sine noi amenzi pentru soferi. Cei care incalca legea si circula pe un drum national fara rovinieta risca amenzi între 250 si 4.5000 de lei. Sumele difera în functie de tonajul autovehicului.

Soferii sunt indemnati sa se asigure ca au o taxa de drum valabila pentru a evita amenda. Conform comunicatului oficial CNADNR, incepand de marti, 25.08.2020, vor fi puse în functiune, pe reteaua de drumuri naționale si autostrazi din Romania, 2 noi puncte fixe de control valabilitate rovinieta, prin intermediul carora vor fi înregistrate vehiculele care circula fara achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), in vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările si completarile ulterioare.

Punctele de control ce urmeaza a fi puse în funcțiune sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Naidas si Valcani. Astfel vor fi 108 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic detinut de CNAIR.

 

 CUMPARATI ROVINIETA AICI 

 

Plateste amenda de rovinieta online

Amenzile aplicate pentru lipsa rovinietei / taxei de pod 

 

  PLATESTE AMENDA ONLINE  

 

***

Despre Roviniete.ro

Toate platile pentru drum intr-un singur loc. Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu si eficient de informare si plasare comenzi pentru taxele de drum si asigurarea RCA.

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SCALA ASSISTANCE SRL cu sediul in strada Decebal nr. 69, Cluj-Napoca, județul Cluj. Compania clujeana a intrat pe piata de profil in anul 2007 aducând, in premiera, in România conceptul de vânzare online a vinietelor. In prezent, compania beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vânzari retail si corporate, si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile clientilor sai. Actualmente, compania noastra distribuie in peste 15 000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor In Romania si isi consolideaza prezenta multinationala in Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova.

Din anul 2020, Scala Assistance SRL, cod RAJ516693, este asistent in brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, cod RBK-792, sediul social in Bucuresti, Sos. Pipera nr.4, etaj 2, sector 1 – 0142555.

Printre clientii SCALA ASISSTANCE SRL se numara firme de renume din domeniul transporturilor, dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii, strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult eficientizata.

Din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate clientilor, compania a implementat un sistem de management orientat spre imbunatatirea permanenta a performantei, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun in ceea ce priveste calitatea in peste 160 de tari si de organizatii.

Având la dispozitie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea intregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL raspunde cu succes exigentelor ridicate ale clientilor si onoreaza angajamentele asumate intr-o maniera eficienta, transparenta si flexibila.

Printre clienții SCALA ASISSTANCE SRL se numără firme de renume din domeniul transporturilor, dar și din numeroase alte domenii de activitate. Această dezvoltare a fost posibilă datorită modalității, strategiei de lucru adoptate și a procedurii de comandă mult eficientizată.

Din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților, compania a implementat un sistem de management orientat spre îmbunătățirea permanentă a performanței, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun în ceea ce privește calitatea în peste 160 de țări și de organizații.

Având la dispoziție un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL răspunde cu succes exigențelor ridicate ale clienților și onorează angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă și flexibilă.