Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5402 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului 

Termeni Si condiTii


Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/ vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Toate comenzile efectuate prin www.roviniete.ro se supun contractului legal de distribuire de roviniete pe care Scala Assistance il detine. Efectuarea oricarui tip de comanda implica acordul implicit si explicit al utilizatorului cu termenii contractului de distributie. La cererea dumneavoastra, facturile emise se pot certifica prin semnatura electronica (conform prevederilor Legii nr. 455/2001).
Se accepta si cumparatori din alte tari si/ sau livrarea catre alte tari.
Tariful rovinietei include T.V.A. si livrare gratuita prin e-mail! Nu se percep taxe suplimentare rovinietei!

ATENTIE!
Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) - "Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor incheiate prin mijloace electronice
(1) Contractele incheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci cand sunt intrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora.
(2) Pentru validitatea contractelor incheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtamantul prealabil al partilor asupra utilizarii mijloacelor electronice.
(3) Proba incheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezulta din aceste contracte este supusa dispozitiilor dreptului comun in materie de proba si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica. "
 
Prin exceptia mentionata de art. 16 din OUG nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, rovinietele (taxele de utilizare a infrastructurii rutiere din Romania) NU pot fi returnate si nu sunt necesare prevederile speciale privind garantia si service-ul aplicat asupra produsului/ serviciului:
" Art. 16 -   Exceptari de la dreptul de retragere - Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
.....
  c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.”

Informatiile furnizate de Utilizatori vor fi stocate de catre SCALA ASSISTANCE in format electronic si nu vor fi livrate catre nicio alta terta parte, decat celor implicate in mod direct in furnizarea serviciilor specifice site-ului www.roviniete.ro.
Mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispozitie destinatarului pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor sunt: e-mail (office @ roviniete . ro) sau fax: 004.0264.593.707.
Limba in care se poate incheia contractul este numai limba romana.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care SCALA ASSISTANCE are calitatea de autor / proprietar / administrator.
Contractele se supun reglementarilor emise de catre C.N.A.I.R. S.A. impreuna cu modificarile ulterioare.

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, solutionarea litigiului va fi considerat de competenta instantei judecatoresti.

Drepturi de autor
SCALA ASSISTANCE beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.
Continutul integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale, fara acceptul scris al proprietarului.
Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul Roviniete.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.), fara sa incalce legea copyright-ului. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de e-mail office @ roviniete . ro


Conditii de utilizare. Garantii.
Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SCALA ASSISTANCE fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune, directe sau indirecte, cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SCALA ASSISTANCE nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora (incluzand, fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc.) vor fi pedepsite conform legii.

Pentru comenzile achitate cu cardul bancar online, livrarea produselor se va face doar dupa confirmarea procesatorului de plati online in legatura cu debitarea contului bancar al clientului.
Magazinul online Roviniete.ro declara pe propria raspundere ca produsele comercializate nu sunt contrafacute.
Persoana desemnata in cadrul companiei noastre in vederea realizarii de conciliere interna, in cazul clientilor nemultumiti, este dl. DAN CICEU si poate fi contactat la adresa de e-mail: dan . ciceu @ roviniete . ro

Newsletter
Toate cererile formulate pe site-ul www.roviniete.ro vor include automat adresa dumneavoastra de e-mail in baza de date a newsletter-ului companiei, precum si a companiilor din grupul Scala. Pentru "Dezabonare" trebuie doar sa ne comunicati in scris acest lucru folosind adresa de e-mail: office @ roviniete . ro sau faxul companiei: 004.0264.593.707.
Nu trimitem mesaje comerciale nesolicitate (spam).

Securitatea datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, informatii despre promotii etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Roviniete.ro

Politica de confidentialitate
Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresele de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
 
IMPORTANT!
Servicii GRATUITE 100% online!
Livrare imediata!
CONFIRMARE PRIN E-MAIL!