Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5124 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului 

CUM CUMPĂR O ROVINIETĂ pe Roviniete.ro ?

  • Plata prin transfer bancar - ordin de plată sau cash la bancă

Pentru comenzile pe care ai ales să le plătesti prin transfer bancar, emiterea rovinietei se va face doar după confirmarea creditării contului societății noastre cu suma transferată.

ATENTIE!

Tarifele rovinietei includ T.V.A. si livrare gratuita prin email! Nu se percep taxe suplimentare rovnietei!


Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de:
 
SCALA ASSISTANCE S.R.L.
- sediul central legal în Cluj Napoca, Str. București, Nr. 29/13;
- înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J12/3206/2005;
- Cod Unic de Înregistrare Fiscală: RO 17929585;
- Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.;
- BANK CODE: RNCB;
- Cont IBAN RON: RO29RNCB0106129129460001;
- Cont IBAN EURO: RO28BRDE130SV79559811300;
- SWIFT CODE: BRDEROBUXXX.

PENTRU CLIENȚII INSTITUȚII PUBLICE DE STAT VĂ RUGĂM SĂ FOLOSIȚI CONTUL:
RO 86 TREZ 2165 069X XX02 0865
TREZORERIA CLUJ NAPOCA

Confirmarea plății o puteți face trimițând copia ordinului de plată prin email: comenzi @ roviniete . ro sau prin fax: 0264 - 593.707.
  • Plata cu card de debit/credit

Procesarea plăților online prin card este făcută de ePayment / PayU iar emiterea rovinietei și expedierea ei prin email se vor face numai după ce se confirma efectuarea plății de catre procesatorul cardurilor. In mod uzual, confirmarea platilor se face in 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Cardurile acceptate la plata online sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron. MasterCard și Maestro. Pe site-ul ePayment / PayU găsești lista cardurilor emise de bănci românești și informații privind acceptarea lor pe internet.
Dacă ai ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completezi un formular cu informațiile cardului tău. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de aceste organizații, care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata nici o clipa pe serverele noastre sau pe serverele ePayment / PayU, aceste date fiind introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea si prin email.
 
Pe emailul dvs. veti primi un document ce contine factura fiscala si detaliile rovinietei.
 
 
Documentele astfel dobandite le puteti imprima si purta la bordul autovehiculului dvs.
Legislatia in vigoare nu prevede in mod explicit prezentarea acestor documente in cazul unui control din partea autoritatilor.
  • Plata prin terminalele Qiwi - detalii aici!
  • In curand!

In mod continuu, pentru toti clientii nostri, cautam noi metode de plata astfel incat acest pas sa fie comod si simplu. Daca aveti sugestii in acest sens nu ezitati sa ne contactati!

 

Cum cumpar CU CARDUL BANCAR produse pe Roviniete.ro?

Scala Assistance vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale ePayment / PayU. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:
  • 1. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati dupa parcurgerea Calculatorului de roviniete online, selectati metoda de plata potrivita si apasati pe linkul "Cumpara"
  • 2. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Scala Assistance, nici de catre ePayment / PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail.
O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, firma noastra si ePayment / PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare (desi livrarea produselor se efectueaza exclusiv electronic prin email), indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului.
  • 3. Introduceti datele despre credit/debit card:

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment / PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
 
 
Pe emailul dvs. veti primi un document ce contine factura fiscala si detaliile rovinietei.
 
Documentele astfel dobandite le puteti imprima si purta la bordul autovehiculului dvs.
Legislatia in vigoare nu prevede in mod explicit prezentarea acestor documente in cazul unui control din partea autoritatilor.

 

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?vProdusele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment / PayU.

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
 

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Scala Assistance si ePayment / PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment / PayU" si "Politica de confidentialitate Scala Assistance" pentru mai multe informatii despre subiect.
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment / PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment / PayU, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Metode de plata CU CARDUL BANCAR

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment / PayU cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.
 

ATENTIE!

Tarifele rovinietei includ T.V.A. si livrare gratuita prin email! Nu se percep taxe suplimentare rovnietei!