Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Valabilitate rovinieta - cum afli dacă taxa de drum este validă?

Șoferii sunt obligați să păstreze rovinieta și să o solicite la solicitarea organelor de poliției. Aceasta de prezintă sub forma unui bon. Cei care o achiziționează online, scapă de grija păstrării bonului.

Dacă totuși ai pierdut acel bon și nu mai știi dacă ai rovinietă valabilă sau nu, poți accesa site-ul de unde ai facut achizitia pentru a verifica valabilitatea acesteia. Pentru a face acest lucru trebuie să introduci numărul de înregistrare a autovehiculului și seria de șasiu a acestuia.

 

Daca sunteti clientul roviniete.ro, si cunoasteti codul GUID aferent tranzactiei puteti descarca rovinieta sau factura fiscala aferenta AICI

Completati Adresa de email la care veți primi vinieta/peajul si GUID Vinietă/Peaj.


 DESCARCA 

 

Verificare valabilitate rovinieta pentru numarul dvs. de inmatriculare

 

Puteti verifica rovinieta pentru un numar de inmatriculare introducand AICI datele solicitate pentru a primi rovinieta sau factura fiscala aferenta achizitiei pe e-mailul dumneavoastra.

Daca ati achizitionat o rovinieta de pe site-ul roviniete.ro aceasta nu trebuie descarcata, factura si rovinieta le veti primi pe e-mail dupa emiterea acestora.

 

Tarifele rovinietelor includ T.V.A. si livrarea gratuita prin e-mail! 

Nu se percep taxe suplimentare!

 

Eliberarea rovinietei aflata in valabilitate – acte necesare

 

Ca să eliberezi o rovinietă, este necesar să prezinți în general actele necesare oricărui șofer care pleacă la drum. Însă acestea diferă de la persoanele fizice, la cele juridice și la cetățenii străini.

Actele de care are nevoie o persoană fizică pentru a elibera o rovinietă, sunt următoarele:

  • Talonul sau cartea de identitate a vehiculului;
  • Documente vamale dacă vehiculul este înmatriculat temporar;
  • Cartea de identitate a posesorului.