Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Roviniete.ro și NN Asigurări lansează asigurarea - Centura de Protecție NN - care oferă până la 100.000 de Lei familiei în caz de accident auto soldat cu pierderea unei vieți omenești.

Roviniete.ro și NN Asigurăril lansează asigurarea - Centura de Protecție NN - care oferă până la 100.000 de Lei familiei în caz de accident auto soldat cu pierderea unei vieți omenești.

NN Asigurări, divizia de asigurări generale a NN România, lansează Centura de Protecţie NN, o asigurare dezvoltată în parteneriat cu www.roviniete.ro, care oferă protecţie şi sprijin financiar în situaţia accidentelor auto din care rezultă decesul persoanei asigurate.

 

Persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani pot alege între două pachete de protecție:

  • Pachetul Premium: Oferă o sumă asigurată de 100.000 de lei pentru o primă anuală fixă de 36 de lei.
  • Pachetul Standard: Asigură o sumă de 50.000 de lei pentru o primă anuală fixă de 26 de lei.

 

Centura de Protecție NN intră în vigoare în următoarea zi după achiziție și confirmarea plății primei anuale de asigurare. Asigurarea este valabilă pentru o perioadă de 12 luni.

Asigurarea este disponibilă pentru clienți persoane fizice și acoperă riscul producerii unui accident auto cu consecințe tragice pe teritoriul României.

Asigurarea nu acoperă accidentele în care persoana asigurată este șofer într-un autoturism utilizat în scop profesional (taximetrie, ride sharing, raliuri, etc.).


 

„România continuă să înregistreze cel mai mare număr de decese din accidente rutiere din Uniunea Europeană şi datele arată că multe familii sunt din ce în ce mai vulnerabile financiar în astfel de momente dificile. Asigurarea pentru accident auto din care rezultă decesul persoanei asigurate este o centură de siguranţă foarte necesară prin care clienţii îi pot proteja financiar pe cei dragi atunci când este cel mai mult nevoie”, explică Ramona Juncu, Deputy General Manager NN Asigurări.

 

Într-o situaţie neprevăzută cum ar fi un accident sau o problemă de sănătate, o familie ar avea nevoie, în medie, de 132.000 de lei în plus faţă de resursele financiare disponibile pentru a-şi menţine standardul de viaţă, arată datele Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) pentru 2022.

 

„Aşa cum nu se urcă la volan fără o asigurare RCA şi cumpără vignetele de care au nevoie simplu şi rapid, online, şoferii trebuie să se gândească şi la siguranţa lor”, a spus Radu Banzea, Director General Scala Assistance, compania care deţine şi operează roviniete.ro.

 

Aproximativ 10.000 de familii care au pierdut pe cineva drag în urma unui accident sau a unei probleme de sănătate au beneficiat de sprijin financiar din asigurări în valoare totală de 337 de milioane de lei în 2022, mai arată datele UNSAR.

 

Centura de Protecție NN reprezintă un pas semnificativ în asigurarea securității și sprijinului financiar pentru șoferi și familiile lor. Pentru mai multe informații și achiziționare online, vizitați 

Protectie Personala din Accident Rutier