Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Comerţul online creşte în România (2021). Plata RCA, Roviniete și taxa de pod într-un singur loc

Comerţul online din România va creşte cu cel puţin 15% în anul 2021, în timp ce plata cu cardul se va afla pe un trend ascendent, de 39%, inclusiv în mediul rural, relevă o analiză întocmită de către dezvoltatorul local al unei soluţii integrate de comerţ şi marketplace, scrie Agerpres.ro.

Conform specialistilor de e-commerce, în următoarea perioadă, piaţa se va „aşeza” şi centra în jurul unor marketplace-uri, tendinţa globală fiind de consolidare a coşului de cumpărături într-un singur loc.

 

Toate plățile pentru drum într-un singur loc - roviniete.ro

Roviniete.ro este cel mai important marketplace din România care facilitează toate plățile pentru drum într-un singur loc. Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare și plasare comenzi pentru taxele de drum și asigurarea RCA.

 Cumpără RCA 

 

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SCALA ASSISTANCE SRL cu sediul înstrada Decebal nr. 69, Cluj-Napoca, județul Cluj. Compania clujeană a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând, în premieră, în România conceptul de vânzare online a vinietelor. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile clienților săi. Actualmente, compania distribuie în peste 15 000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor în România și își consolidează prezența multinațională în Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

 

Printre clienții SCALA ASISSTANCE SRL se numără firme de renume din domeniul transporturilor, dar și din numeroase alte domenii de activitate. Această dezvoltare a fost posibilă datorită modalității, strategiei de lucru adoptate și a procedurii de comandă mult eficientizată.

Din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților, compania a implementat un sistem de management orientat spre îmbunătățirea permanentă a performanței, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun în ceea ce privește calitatea în peste 160 de țări și de organizații.

Având la dispoziție un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL răspunde cu succes exigențelor ridicate ale clienților și onorează angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă și flexibilă.