Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Abonamentul de tractare și asistență rutieră (29 lei) poate fi cumpărat acum pe Roviniete.ro

Roviniete.ro, primul website care a introdus în România achiziția rovinietelor prin internet, și recent asigurarea RCA, facilitează acum achiziția de abonamente pentru 6 luni de tractare și asistență rutieră la doar 29 lei. Abonamentele de asistență rutieră completează astfel oferta de servicii adresată firmelor și persoanelor fizice. 

 

Ce cuprinde abonamentul de Asistență Rutieră de 29 lei

Abonament de Asistenta Rutiera „AutoBaza24” la vânzare pe roviniete.ro are acoperire doar pe teritoriul României si prețul de 29 de lei/6 luni (tva inclus).

Abonamentul de Asistenta Rutiera este exclusiv pentru Autoturisme, pe perioada fixa de 6 luni, pentru întreg teritoriul României și este furnizat de NOVA RIA24.

Servicii cuprinse in abonament sunt: Depanarea/repararea autovehiculului imobilizat la locul evenimentului rutier cu cea mai apropiata echipa din rețea si Tractarea autovehiculului imobilizat in limita maxima de 200 km parcurși de echipajul de tractare / eveniment.

 

  ADAUGA OFERTA ABONAMENT 

 

 

Avantajele achizitiei prin roviniete.ro 

Avantajele plaformei roviniete.ro sunt evidente, firmele și persoanele fizice pot efectua toate plățile pentru drum (asistenta rutieră, RCA, Rovinieta, Huvinieta, taxa de pod, alerte de reamintire, panou de control cu parcul auto) mai facil, simplificând foarte mult procesul de achiziție.

Abonamentul de Tractare și Asistenta Rutieră se emite automat pe adresa de email indicată și este activ pentru 6 luni de la data încheierii abonamentului.

 

 

Despre Roviniete.ro 

Roviniete.ro este un brand deținut de Scala Assistance SRL, companie care a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând pentru prima dată în România conceptul de vânzare online a vinietelor. Scala Assistance, condusă de Radu Banzea, este acum printre cei mai importanți jucători locali din piața de profil, în cei 14 ani de activitate tranzacționând milioane de plăți pentru clienții săi. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, și investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și diversificarea gamei de servicii.

Scala Assistance SRL este autorizată de Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF) pentru activitatea de distribuție asigurări, prin calitatea de asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, o companie de brokeraj și consultanță în asigurări care face parte din același grup elvețian, Obsidian AG.

Începând de astăzi, cei interesați pot accesa platforma pentru achiziții sau alerte de expirare la adresa www.roviniete.ro.

Toate plățile pentru drum într-un singur loc. Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare și plasare comenzi pentru taxele de drum și asigurarea RCA.

Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de Scala Assistance SRL cu sediul în Cluj Napoca, Str. Bucuresti, Nr. 29/13. Compania clujeană a intrat pe piața de profil în anul 2007 aducând, în premieră, în România conceptul de vânzare online a vinietelor. În prezent, compania beneficiază de o prezență multinațională, investește continuu în dezvoltarea rețelei sale de vânzări retail și corporate, și se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile clienților săi. Actualmente, compania noastră distribuie în peste 15 000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor în Romania și își consolidează prezența multinațională în Ungaria, Bulgaria și Republica Moldova.

Din anul 2020, Scala Assistance SRL, cod RAJ516693, este asistent în brokeraj al Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, cod RBK-792, sediul social în București, Sos. Pipera nr.4, etaj 2, sector 1 – 0142555.

Printre clienții Scala Assistance SRL se numără firme de renume din domeniul transporturilor, dar și din numeroase alte domenii de activitate. Această dezvoltare a fost posibilă datorită modalității, strategiei de lucru adoptate și a procedurii de comandă mult eficientizată.

Din dorința de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților, compania a implementat un sistem de management orientat spre îmbunătățirea permanentă a performanței, respectând normele standardului ISO 9001: 2015 – limbaj comun în ceea ce privește calitatea în peste 160 de țări și de organizații.

Având la dispoziție un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, SCALA ASISSTANCE SRL răspunde cu succes exigențelor ridicate ale clienților și onorează angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă și flexibilă.