Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5402 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului

CNADNR a distribuit pana pe 30 iulie 490.000 de roviniete noi

02 August 2008

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca pana in data de 30 iulie 2008 a repartizat 489.500 de de roviniete matca-cupon cu valabilitate de 1, 7 si 30 de zile.

Potrivit CNADNR, rovinietele au fost distribuite catre Petrom, OMV Romania Mineraloel, MOL Romania, Rompetrol Downstream SRL si Speedy Driver. De asemenea, noile modele se gasesc si la subunitatile CNADNR din Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov si Constanta. Acesti distribuitori au inceput vanzarea rovinietelor matca - cupon din data de 1 august.

Ceilalti distribuitori, Posta Romana, Scala Assistance, UNTRR, DRDP Bucuresti si DRDP Iasi detin stocuri de roviniete ecuson iar pana la distribuirea noilor roviniete, acestia vor continua eliberarea vechiului model pentru a acorda utilizatorilor posibilitatea achizitionarii de roviniete cu valabilitate de 12 luni. Eliberarea rovinietelor matca – cupon in aceste puncte va incepe din data de 11 august.

Pana la data de 8 august, rovinietele ecuson vor fi retrase de la distribuitorii care au inceput eliberarea noilor modele de vineri urmand ca, pana la data de 18 august, sa fie retrase si de la cei care incep eliberarea noilor modele la data de 11 august. Rovinietele ecuson ramase vor fi eliberate, pana la epuizare, de catre Agentia de Control si Incasare Giurgiu.

Potrivit contractului semnat de CNADNR si Eltronis, Compania Nationala urmeaza sa achizitioneze in anul 2008, pe baza de comanda, 12 milioane de roviniete matca - cupon, din care noua milioane cu valabilitate de 1, 7 si 30 de zile si trei milioane cu valabilitate de 12 luni.
Pana in data de 3 august, Eltronis va livra CNADNR doua milioane de roviniete cu valabilitate de 1, 7, 30 de zile si 12 luni, conform contractului.