Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ROVINIETA ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ?

Ca urmare a multiplelor întrebări pe care ni le-ați adresat în ultimele zile privind valabilitatea și posibilitatea de prelungire a rovinietelor, facem următoarele precizări, pornind de la comunicatul de presa transmis ieri de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

 

Valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat în perioada stării de urgență

Preluam informarea CNAIR:

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și întrebările primite în această perioadă cu privire la menținerea valabilității rovinietelor care expiră în perioada stării de urgență, CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că rovinietele NU SE ÎNCADREAZĂ în categoria "documentelor eliberate de autoritățile publice", motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârșitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful.

 

Rovinieta poate fi achiziționată online, contactless și fără timp petrecut la cozi

Starea de urgență și tensiunile din spațiul public ne fac să dorim să fim pregătiți pentru a putea ajunge dintr-un loc într-altul în siguranță.Deși rămânem cât de mult se poate în casă, urgențele apar fără voia noastră, iar atunci când trebuie să pornim la drum trebuie să ne asigurăm ca suntem acoperiți din punct de vedere legal. Astfel, avem nevoie nu doar de declarația pe propria răspundere care justifică urgența, ci și de o rovinietă valabilă care poate fi achiziționată rapid și fără a sta la cozi pe LINK.

 

Echipa Scala Assistance (roviniete.ro) lucrează în continuare, la distanță

Vă asigurăm că echipa Scala Assistance, distribuitor autorizat CNAIR lucrează pentru ca dumneavoastră să puteți achiziționa online rovinieta, taxa de pod și celelalte servicii, fără să aveți un contact fizic cu alte persoane. Platformele noastre online www.roviniete.ro si www.taxadepod.ro funcționează în parameter obișnuiți, iar serviciul de suport continuă să răspundă la telefoane și să trateze întrebările și solicitările pe care ni le adresați. >În cele din urmă, vă rugăm să aveți mare grijă de dvs. și de cei dragi. Stați în siguranță. Fiți pregătiți pentru situații neprevăzute, dar rămâneți răbdători și amabili. Nu există un moment mai bun pentru a ne consolida legăturile, pentru a sta împreună (digital), pentru a ne ajuta reciproc prin această furtună și a ieși din această situație mai puternici.


Împreună, vom trece peste acest moment dificil!

Rămâneți sănătoși!

 

Echipa Scala Assistance