Call center 0732 773 773

Luni-Vineri: 08:00 - 17:00

exceptand sarbatorile legale

Roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reinnoit

Mai mult de 1 milion de conducatori auto au incredere in noi! Milioane de roviniete vandute pana in prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,8297 LEI

Cumpara rovinieta online - Calculator roviniete

Selecteaza tipul Autovehiculului 

Evita aglomaratia

20 Martie 2020

     In contextul actual, consideram ca este nevoie de o informare corecta, de responsabilitate, sustinere reciproca si respectarea recomandarilor autoritatilor.
    Este important sa stiti ca va suntem alaturi in aceasta perioada dificila si venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii pentru a va putea continua activitatea in siguranta si astfel, la randul vostru, sa va protejati familiile si pe cei din jur.
    Va incurajam ca in urmatoarea perioada sa folositi modul de plati Online, evitand astfel cozile si aglomeratia. Scala Assistance va pune la dispozitie cea mai sigura si rapida procedura de achizitie a rovinietei si a taxei de pod Fetesti – Cernavoda.
    Cum functioneaza?
Este foarte simplu! Accesati www.roviniete.ro sau www.taxadepod.ro si plasati comanda. Indiferent cum alegeti sa achitati, puteti finaliza plata online, din siguranta propriului camin.
    Platile Online sunt recomandarea noastra pentru aceasta perioada in care siguranta tuturor este o prioritate.
    De asemenea, va recomandam sa consultati recomandarile privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19) puse la dispozitie de Ministerul Sanatatii.


 

 
Banks Logos
 
-->