Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Evita aglomaratia

In contextul actual, consideram ca este nevoie de o informare corecta, de responsabilitate, sustinere reciproca si respectarea recomandarilor autoritatilor.
Este important sa stiti ca va suntem alaturi in aceasta perioada dificila si venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii pentru a va putea continua activitatea in siguranta si astfel, la randul vostru, sa va protejati familiile si pe cei din jur.
Va incurajam ca in urmatoarea perioada sa folositi modul de plati online, evitand astfel cozile si aglomeratia. Scala Assistance va pune la dispozitie cea mai sigura si rapida procedura de achizitie a rovinietei si a taxei de pod Fetesti – Cernavoda.
    
Cum functioneaza?

Este foarte simplu! Accesati www.roviniete.ro sau www.taxadepod.ro si plasati comanda. Indiferent cum alegeti sa achitati, puteti finaliza plata online, din siguranta propriului camin.
Platile Online sunt recomandarea noastra pentru aceasta perioada in care siguranta tuturor este o prioritate.
De asemenea, va recomandam sa consultati recomandarile privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus (COVID-19) puse la dispozitie de Ministerul Sanatatii.