Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Plata taxei de pod Fetesti - Cernavoda

Scala Assistance, compania care a adus in premiera in Romania conceptul de vanzare online a rovinietelor, va introduce de anul viitor o platforma online de plata a taxei de pod Fetesti - Cernavoda.
Acest serviciu suplimentar vine in completarea serviciilor deja oferite: vanzarea si distributia rovinietelor in mediul online si offline, serviciul de reincarcare cartele telefonice dar si facilitarea platii biletelor de calatorie prin SMS in cateva dintre orasele importante ale tarii: Bucuresti, Cluj Napoca, Ploiesti sau Baia-Mare.
 
"Ne bucuram ca vom putea oferi clientilor, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-si plati securizat si acesta taxa in mediul online. Continuam, in acest fel, sa oferim permanent servicii utile, necesare si de calitate clientilor nostri" declars Dan Ciceu — unul dintre fondatorii Scala Assistance.
 
Cu o interfata prietenoasa si intuitiva, ceea ce il face extrem de usor de utilizat chiar si de catre persoanele care se considera mai putin "tehnice", platforma dezvoltata de noi este adaptata nevoilor utilizatorilor romani si straini, permitand acestora sa isi plateasca taxa de pod extrem de u?or.
 
Compania lansata in 2007 de catre Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu — doi tineri antreprenori romani, a castigat rapid increderea clientilor din Romania si nu numai. Scala Assistance beneficiaza de o prezenta multinationala, investeste continuu in dezvoltarea retelei sale de vanzari retail si corporate si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai.  Actualmente, compania detine peste 10.000 de puncte autorizate de vanzare a rovinietelor si o prezenta activa in Romania, Ungaria, Bulgaria si Republica Moldova.
 
"Evolutia pietei de comert online si cei peste 100.000 de utilizatori unici din Romania si din strainatate prezenti lunar pe website-ul nostru Roviniete.ro ne califica drept cea mai importanta platforma de profil din Romania.
 
Activitatea de consultanta acordata clientilor de tip corporate, in aceasta categorie de servicii, este esentiala intr-o era a noilor tehnologii, insa ea se bazeaza foarte mult pe interactiunea umana. Daca serviciile sunt impecabile, munca noastra este recunoscuta si apreciata.", declara Dan Cobeanu, fondator Scala Assistance Romania.
 
SCALA ASSISTANCE SRL este singura companie din Romania ce are ca principal obiect de activitate emiterea si distributia de roviniete pentru utilizarea retelei de drumuri nationale si autostrazi in Romania. Compania este de asemenea si singura din Romania cu certificare ISO 9001: 2008 pentru activitatea de emitere si distributie a rovinietelor.
 
Mai multe informatii despre Scala Assistance sunt disponibile pe site-ul:http://www.scalaholding.rohttp://www.roviniete.ro
 
Contact:          Scala Assistance SRL ROMANIA 
Telefon:          (004) 0732.773.773 
Telefon:          (004) 0371.052.082 
Email:             office@scalaholding.ro