Call center 0732 773 773

Luni-Vineri: 08:00 - 17:00

exceptand sarbatorile legale

Roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reinnoit

Mai mult de 1 milion de conducatori auto au incredere in noi! Milioane de roviniete vandute pana in prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,8297 LEI

Cumpara rovinieta online - Calculator roviniete

Selecteaza tipul Autovehiculului 

Informare meteorologică Cod Galben

28 Decembrie 2016

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere aduce în atenție faptul că pentru intervalul 27 decembrie 2016, ora 2000 – 29 decembrie 2016, ora 1000, Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică Cod Galben. Acesta prevede ninsori viscolite şi intensificări ale vântului în zonele de munte, nordul şi centrul ţării.

Precizăm că la nivelul tuturor direcţiilor regionale de drumuri şi poduri ale CNAIR S.A. se acţionează preventiv prin răspândirea de material antideparant. La această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile.

În zona de munte și acolo unde stratul de zăpada s-a așternut deja, recomadăm echiparea mașinii cu cauciucuri de iarnă și cu echipament specific de intervenție în cazul unor evenimente nedorite.

Reamintim că respectarea regulilor de circulație și a restricțiilor ce se impun în zonele cu probleme este primordială. În acest caz, menționăm că (și la recomandarea IGPR) pentru prevenirea unor evenimente neplăcute ce pun în pericol siguranța circulației pe drumurile naționale și autostrăzi, se impun următoarele:

            - reducerea vitezei până la evitarea oricărui risc;
            - mărirea distanţei în mers;
            - folosirea corespunzătoare a luminilor.

Pe autostrăzi trebuie respectate şi alte reguli specifice:

           - NU opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

          - porniţi luminile de avarie în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice și echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!                                                                                                                                                                           

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale.

 
Banks Logos
 
-->