Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5402 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului

Servicii emitere roviniete pentru companii

25 Aprilie 2012

Servicii emitere roviniete pentru companii

Pentru clientii Roviniete.ro prezenti si viitori, ce administreaza un parc auto semnificativ, am conceput o modalitate de lucru foarte eficienta in sensul simplificarii intregului proces de eliberare a rovinietelor si a vinietelor de Ungaria. Aveti acum la indemana cea mai usoara si comoda posibilitate de comanda a rovinietei si a vinietei de Ungaria.

Suntem singura companie din Romania specializata exclusiv in furnizarea serviciilor de management a taxelor de drum: emitere, avizare, optimizare costuri si reinnoire.

NOU!
CONT SECURIZAT DE PLASARE COMENZI:

-    Acces in sistemul nostru de management viniete pe baza unui user si o parola unica pentru comenzi;
-    Plasarea comenzilor 24 ore din 24;
-    In maxim 3 minute de la plasarea comenzilor primiti pe emailul dumneavoastra factura fiscala si rovinieta / vinieta de Ungaria;
-    Se pot crea conturi individuale pentru fiecare persoana care se ocupa in cadrul firmei dumneavoastra cu achizitia de roviniete / viniete de Ungaria;
-    Se pot obtine rapoarte / istoric legate de achizitia de roviniete / viniete Ungaria in timp real.

Aveti astfel controlul TOTAL!
Toate acestea sunt oferite gratuit!
Roviniete.ro
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serviciile furnizate de site-ul Roviniete.ro sunt asigurate de SCALA ASSISTANCE SRL cu sediul central legal în Cluj Napoca, Str. Bucuresti, Nr. 29/13 înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J12/3206/2005, Cod unic de Înregistrare Fiscală RO 17929585, Bancă Unicredit Tiriac Bank SA, Cod bancă BACX, Cont IBAN RON RO 07 BACX 0000 0045 3671 9000, Cont IBAN EURO RO 93 BACX 0000 0045 3671 9004, SWIFT CODE BACXROBU.

Telefon/Fax:     (004) 0364.115.646
Telefon:     (004) 0732.773.773
Telefon:     (004) 0372.758.380
Adresă:     Cluj-Napoca, Str. DECEBAL Nr. 69