Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5402 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului

Roviniete semnate digital electronic

08 Octombrie 2010
Roviniete.ro (Scala Assistance SRL) - portalul de achizitie online a rovinietelor (taxa de drum din Romania) dar si a vinietelor de Ungaria a achizitionat semnatura digitala a documentelor de la DigiSign - http://digisign.ro/ro/servicii/semnatura_electronica.

Astfel, procesul de achitie online a rovinietelor dar si a vinietelor de Ungaria este 100% online.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica, cu prevederile Hotarârii nr. 1259/2001, privind aprobarea normelor tehnice si metodologice pentru aplicarea Legii semnaturii electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanei cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare si cu Directiva UE/99/93 cu privire la semnatura electronica, toate facturile fiscale emise de catre SCALA ASSISTANCE de achizitie a rovinietelor sunt semnate electronic digital.