Home
/
RCA Configuration

Configurator si Calculator RCA Online

Warning

A vignette for this registration number already exists in the shopping cart.
Review and confirm your order here: Link
or
Puteti trece mai departe iar RCA-ul vechi va fi eliminat automat la finalizarea pasului de ofertare.

Atentie!

There is a valid RCA for the specified VIN and the chosen date until validUntil

Warning Please check data validity!

Vehicle details

Valabilitate

Owner details

Registration certificate address

Toti proprietarii de vehicule, persoane fizice ori juridice, trebuie obligatoriu sa incheie o asigurare RCA si sa plateasca prima de asigurare aferenta care are ca scop protectia in caz de accident si dauna pentru cel pagubit. Daca nu ai o asigurare RCA valabila sau iti expira in curand, un portal online te poate ajuta in cateva secunde, fara sa astepti dupa broker! Poate fi dificil si consumator de timp si energie sa te interesezi la diverse societati de asigurari ce pret are asigurarea RCA in functie de datele tale si ale masinii, asa ca iti punem la dispozitie un formular de calcul online, cu ajutorul caruia vei afla simplu si rapid cat te-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurari din Romania si poti alege cel mai ieftin RCA. Acum pe portalul nostru poti incheia asigurarea RCA online, din confortul casei tale, iar noi ti-o livram pe email instant, complet legal.
Preturile asigurarii RCA sunt stabilite de compania de asigurare si sunt unice indiferent de unde se achizitioneaza, broker RCA sau portal. Un portal de calcul RCA cu ofertare este inregistrat in prealabil si autorizat ca intermediar sau asistent de intermediar la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Pentru asigurarile vandute, compania de asigurare plateste un comision de intermediere catre broker. Acest comision este aplicat indiferent dacă se cumpără direct de la Asigurator. Comisionul se calculeaza ca fiind un procent din prima de asigurare.
Dacă detii un autovehicul si nu inchei asigurarea obligatorie RCA sau nu mai este valabila, savarsesti o contraventie sanctionabila cu: amenda de la 1000 RON la 2000 RON, retinerea certificatului de inmatriculare si a placutelor de inmatriculare/inregistrare, pana la prezentarea documentului privind incheierea asigurarii RCA. Legislația care reglementeaza acest domeniu sunt: Legea nr.136/1995, cu modificarile si completarile ulterioare; Ordonanta de Urgenta nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Nu se merită riscul, incheie acum asigurarea RCA online, ieftin, din confortul casei tale si scapa de griji.
Începând cu data de 10.09.2020, soferii pot face dovada incheierii asigurarii RCA si prin prezentarea unui document electronic cu polita emisa, in cazul unui control al Politiei. Se elimină astfel obligativitatea prezentarii politei in format tiparit – documentul electronic avand aceeasi valoare legala. Conform noilor legi în vigoare, aceasta poate fi imprimată pe hârtie albă (imprimarea pe hârtie verde nu mai este obligatorie).
Deoarece considerăm că este important să aveți toate informațiile și serviciile la îndemână, pentru mașina dvs., site-ul nostru introduce constant noi produse în portofoliul pentru conveniența dvs. Șoferii își pot plăti asigurarea RCA în același loc unde plătesc și taxele de drum, sau pot achiziționa servicii de asistență auto sau alerte prin SMS. Puteți verifica valabilitatea politei RCA completand informatiile pentru oferta AICI. Sistemul va va spune automat daca mai aveti o polita valabila pentru numarul de inmatriculare vizat.
Comanda se efectuează foarte simplu, exact așa cum ar trebui să fie un serviciu online! Dacă sunteți clientul nostru, tot procesul durează în jur de 2 minute. Pentru prima achiziție pe website, trebuie doar să completați un formular cu datele necesare, apoi să plătiți online, în deplină siguranță. Nu există nici o diferență între polițele cumpărate online și cele cumpărate de la brokeri. Odată ce ați completat toți pașii și ați făcut plata, polița de asigurare se emite automat, pe adresa dvs. de email. În caz de nevoie, o puteți imprima singur/ă.
ASF oferă posibilitatea unor polițe reduse dacă atunci când primiți, de la cel puțin trei asigurători diferiți, oferte ale căror prime de asigurare RCA sunt cu 36% (factorul „N”) mai mari față de tariful de referință, aferent segmentului de risc din care fac parte. În acest caz, sunteți încadrați în categoria asiguraților cu risc ridicat, potrivit Legii nr. 132/2017 și puteți solicita Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR) o ofertă pentru încheierea unui contract RCA la următorul link: https://www.baar.ro/asigurati-cu-risc-ridicat/. Asiguratul cu risc ridicat este protejat de Legea RCA.
Firmele de asigurări acceptă plata polițelor RCA în rate, ca o facilitatea a unor firme de asigurări. Astfel, clienții pot achita polițele în două sau chiar patru tranșe. O societate de asigurări îți ia un avans din acea primă anuală de asigurare și după 4 luni îți pretinde restul de bani. Comanda RCA se efectuează foarte simplu, exact așa cum ar trebui să fie un serviciu online! Dacă sunteți clientul nostru, tot procesul durează în jur de 2 minute. Pentru prima achiziție pe website, trebuie doar să completați un formular cu datele necesare, apoi să plătiți online, în deplină siguranță. Nu există nici o diferență între polițele cumpărate online și cele cumpărate de la brokeri.