Vásároljon Romániai matrica online -
Calculator roviniete Romania

Vásárolj online úthasználati matricát

Ne pazarold az idődet azzal, hogy a városban rohangálsz úthasználati matricáért, inkább vásárolj online matricát Roviniete.ro honlapról, melynek a Romániai Országos Országút és Autópálya Társaság (C.N.A.D.N.R.) a 93/17339/27.08.2007-es számú szerződéssel engedélyezte, hogy a gépkocsivezetők számára a legegyszerűbb és leggyorsabb romániai  útdíjfizetési módszert nyújtsa.
 

A társaságunk teljes szolgáltatást bocsát a gépkocsivezetők rendelkezésére: a matrica érvényességi idejét ellenőrző rendszert, romániai úthasználati matrica kalkulátort, matrica érvényességi idejének lejártára történő figyelmeztetést,
online matricavásárlási szolgáltatást, de, az úthasználati matrica hiánya miatt kiszabott bírság online kifizetését is.

Mi több, teljes és aktualizált információkat nyújtunk a romániai úthasználati díjról, az aktuális vonatkozó jogszabályokról és a romániai úthasználati matrica árának módosításáról. Mindezt póttarifa nélkül. E honlap révén megvásárolt úthasználati matricák ára ÁFÁ-val növelt és az e-mail címre történő elküldése ingyenes.

Hogyan vásárolok úthasználati matricát?

Online úthasználati matrica vásárlásakor a következők szerint kell eljárni:

  1. Használja a romániai úthasználati matrica kalkulátort, hogy megtudja, mennyit kell fizetnie. Ehhez válassza ki a gépjármű típusát és az úthasználati matrica érvénybelépésének időpontját. Nyomja meg a „Folytasd” gombot.

  2. Válassza ki az online úthasználati matrica érvényességének időtartamát: 1, 7, 30, 90 nap vagy 12 hónap.

  3. Válasszon egy fizetési módot: bankkártya, fizetési meghagyás vagy bankban történő fizetés, BT24 Banca Transilvania vagy 24 Banking BCR fizetés.

  4. Töltse ki a formanyomtatványt. Válasszon magán- vagy jogi személyt, a gépjármű részleteit (államjelzés és forgalmi rendszám) és a Roviniete.ro honlap ügyfelének adatait: családnév, utónév, telefonszám és e-mail cím

  5. Pipálja ki a „Határidők és feltételek” fiókot.

  6. Megkapja az úthasználati matricát. A bankkártyával, PayU Romania által nyújtott online fizetési szolgáltatások segítségével történő fizetés visszaigazolása után a romániai úthasználati matricát a megjelölt e-mail címre küldik. Hogyha a banki átutalással történő fizetést választja, úgy az online úthasználati matrica csak az átutalt összegnek a társaságunk számlája javára történő jóváírása után kerül kibocsátásra. Ezt megteheti a fizetési meghagyás másolatának a comenzi@roviniete.ro e-mail címre vagy faxon a (004) 0264 - 593.707 telefonszámra történő küldésével. Majd az úthasználati matricát, a számlával együtt, egy futárcég révén leszállítják az otthona vagy a munkahelye címére (hogyha ezt írásban igényli), a rendelés leadását / a fizetés megerősítését követő 48 munkaórán belül. Az ÁFÁ-val növelt 11.16 lej postaköltség a vevőt terheli.