Call center 0732 773 773

Hétfőtől péntekig: 08:00 - 17:00

Kivéve a hivatalos ünnepeket

A Roviniete.ro honlapot a National Company of Administration of Road Infrastructure (C.N.A.I.R.) engedélyezte a 2007.08.27-én kibocsátott 93/17339-es számú szerződéssel, az utólagos módosításokkal együtt

Több ezer felhasználó bizalmát élvezzük! Több ezer eladott matricák eddig!
Exchange: 1 EURO = 4,8321 LEI

Romániai matrica kalkulátor

Válaszd ki a gépjármű típusát 

HOGYAN VÁSÁROLHATOK MATRICÁT a Roviniete.ro honlapon?

  • Banki átutalással – fizetési meghagyással vagy készpénzzel a banknál

Az Ön által banki átutalással kifizetett rendelések esetén a matrica kiállítása azt követően történik, hogy visszaigazolták az átutalt összeg befolyását cégünk bankszámlájára.

A Roviniete.ro honlap által biztosított szolgáltatások:
 
SCALA ASSISTANCE S.R.L.
- hivatalos központi székhelye Kolozsvár, București utca 29/13 szám ;
- Cégjegyzékszám: J12/3206/2005;
- Adóazonosító szám: RO 17929585;
- Számlavezető bank: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.;
- BANK CODE: RNCB;
- IBAN RON: RO29RNCB0106129129460001;
- IBAN EURO: RO28BRDE130SV79559811300;
- SWIFT CODE: BRDEROBUXXX.

KÖZINTÉZMÉNY ÜGYFELEINKET KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI BANKSZÁMLASZÁMOT HASZNÁLJÁK :
RO 86 TREZ 2165 069X XX02 0865
TREZORERIA CLUJ NAPOCA / KINCSTÁR KOLOZSVÁRI FIÓKJA /

A kifizetés igazolására kérjük, küldje el az átutalási megbízás másolatát az office@roviniete.ro mail címre vagy a következő faxszámra: 0264 - 593.707.
  • Fizetés betéti/hitelkártyával

A kártyával való online fizetések feldolgozását az ePayment / PayU végzi, a matrica kiállítása és elküldése e-mailben pedig csak az után történik, hogy a kártyákat feldolgozó cég visszaigazolta a fizetés megtörténtét. A fizetések visszaigazolása rendszerint 4-5 percen belül esedékes, miután az ügyfél befejezte az online eljárás utolsó lépését is.

Az online fizetésnél elfogadott kártyák a VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro márkajelzésű kártyák. Az ePayment / PayU honlapján megtalálható a román bankok által kiadott kártyák listája és az interneten való elfogadásukkal kapcsolatos információk.
Amennyiben a Hitelkártyával/Betéti kártyával való fizetési módszert választotta, kell kitöltenie a kártyájával kapcsolatos információkat lekérdező űrlapot. A Visa és MasterCard (Visa/Visa Electron és Mastercard/Maestro) márkajelzésű hitelkártyával vagy betéti kártyával való fizetésekhez ezen szervezetek által kidolgozott 3D Secure rendszer használatos, amely az online tranzakciók ugyanolyan biztonsági színvonalát szavatolja, mint a bankautomaták vagy üzleti környezetben a kereskedők. br />
A 3D Secure rendszer elsősorban arról gondoskodik, hogy a kártyával kapcsolatos bármiféle információ egyetlen pillanatra se legyen átvive vagy tárolva a mi szervereinkre vagy az ePayment / PayU szerverekre, hanem ezeket az adatokat közvetlenül a Visa és MasterCard rendszerekbe vezetik be.
Ezen kívül, a 3D Secure rendszer a kártya tulajdonosát azonosítja az elektronikus környezetben. Ez az eljárás kizárólag a kártya tulajdonosa által ismert biztonsági kód alapján történik, és kizárólag a Visa vagy MasterCard szervereken zajlik.

A 3D Secure rendszer lehetővé teszi az online vásárlást bármely Visa vagy MasterCard által szabadalmazott kártyával, beleértve a hitel- és elektronikus Maestro és Visa Electron kártyákat. Elfogadjuk az említett két szervezet által kiadott virtuális bankkártyákat is.
Ha a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő ablak megköszöni a honlapunkon végzett rendelést, és lényeges információkkal szolgál a rendelést illetően. Ezeket az információkat e-mailen is elküldjük Önnek.
 
  • Qiwi terminálon történő fizetés- részletek aici!
  • Hamarosan!

Folyamatosan keressük ügyfeleink számára az újabb fizetési módokat annak érdekében, hogy ez a lépés kényelmes legyen és egyszerű. Erre vonatkozó javaslatait kérjük, közölje velünk!

 

Hogyan vásárolhatok BANKKÁRTYÁVAL a Rovinieta.ro honlapon?

A Scala Assistance a weben értékesíti termékeit az ePayment / PayU online fizetési szolgáltatások segítségével. Ezáltal módunkban áll ügyfeleink számára biztonságos és hatékony online rendelési és fizetési szolgáltatást nyújtani.

Termékeinket megvásárolhatja online, a következő 3 lépést követve:
  • 1. Az Online matrica kalkulátor áttekintése után válassza ki a kívánt terméket, válassza ki a megfelelő fizetési módot és a kattintson a „Vásárol” linkre.
  • 2. b. Vezesse be az Ön személyes adatait:

Ezek az információk az Ön rendelésének pontos és hatékony feldolgozása érdekében szükségesek. A személyes adatok bevezetése 128 bites SSL titkosított kommunikációs csatornán folyik. A személyes adatokat sem a Scala Assistance, sem pedig az ePayment / PayU nem adja át harmadik fél részére. Fordítson gondot a nyomtatvány helyes kitöltésére, megjelölve azokat a személyeket, akiknek a rendelés ki lesz számlázva és el lesz küldve.
Az e-mail cím nagyon fontos szerepet játszik, mivel a rendeléshez és a termékekhez kapcsolódó információkat e-mailen közöljük Önnel.
A helytelen e-mail cím lelassítja a termékrendelés egész folyamatát. Mi több, ebben az esetben cégünk és az ePayment / PayU nem tudja felvenni Önnel a kapcsolatot és közölni rendelésének állását.

Ha a kiszállítási cím nem egyezik meg a számlázási címmel (noha a termékek szállítása kizárólag elektronikus úton, e-mailben történik), akkor ezt meg kell jelölni az űrlap végén levő menüpont kiválasztásával.
  • 3. Adja meg a betéti/hitelkártya adatait:

Hogyha Ön a Hitelkártyával/Betéti kártyával történő fizetési módot választotta, megjelenik egy űrlap, amelyen ki kell kitöltenie a kártyájával kapcsolatos információkat. A Visa és MasterCard (Visa/Visa Electron és MasterCard/Maestro) márkajelzésű hitelkártyával vagy betéti kártyával való fizetésekhez ezen szervezetek által kidolgozott 3D Secure rendszert használatos, amely az online tranzakciók ugyanolyan biztonsági színvonalát szavatolja, mint a bankautomaták vagy üzleti környezetben a kereskedők. A 3D Secure rendszer elsősorban arról gondoskodik, hogy a kártyával kapcsolatos bármiféle információ egyetlen pillanatra se legyen átvive vagy tárolva a mi szervereinkre vagy az ePayment / PayU szerverekre, hanem ezeket az adatokat közvetlenül a Visa és MasterCard rendszerekbe vezetik be. Továbbá, a 3D Secure egy olyan rendszer, amely azonosítja a kártya tulajdonosát az elektronikus környezetben. Az azonosítási eljárás kizárólag a kártya tulajdonosa által ismert biztonsági kód alapján történik, és kizárólag a Visa vagy MasterCard szervereken zajlik. A 3D Secure rendszer lehetővé teszi az online vásárlást bármely Visa vagy MasterCard által szabadalmazott kártyával, beleértve a hitelkártyákat és az elektronikus Maestro és Visa Electron kártyákat. Elfogadjuk az említett két szervezet által kiadott virtuális bankkártyákat is.
Ha a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő képernyő megköszöni a honlapon leadott rendelést és lényeges információkat nyújt a rendelést illetően. Ezen információkat mail-en is elküldik.
 

Biztonságpolitika

Mennyire biztonságos számomra az online fizetés?? E honlap termékeit az ePayment on-line fizetési szolgáltatásain keresztül forgalmazzuk. / PayU.

Az on-line fizetés kockázatai:
 

  • Az Ön által a rendelés kitöltésekor bevezetett személyes adatok harmadik személyek kezébe kerüljenek és visszaéljenek ezekkel - Scala Assistance és ePayment / PayU szavatolja az informatikai rendszereinek a biztonságát. Ha e témával további információkat szeretne, olvassa el az ePayment/PayU biztonság politikáját " és a "Scala Assistance biztonság politikáját. span>
  • A bankkártyával történő fizetéskor az Ön adatai - kártyaszám, érvényességi idő stb. - harmadik személyek tulajdonába kerüljenek és visszaéljenek ezekkel. A Visa vagy MasterCard kártyás fizetésekhez a ePayment / PayU által alkalmazott 3-D Secure rendszer esetében az Ön kártyájával kapcsolatos bármiféle információ egyetlen pillanatra sem lesz átvive vagy tárolva a mi szervereinkre vagy az ePayment / PayU szerverekre, hanem ezeket az adatokat közvetlenül a Visa és MasterCard rendszerekbe vezetik be. Továbbá, ha az Ön kártyáját a 3-D Secure rendszerben tanúsított bank adta ki, a tranzakció engedélyezése csak azután lehetséges, miután Ön ebben a rendszerben azonosította magát – egy titkos kód/jelszó bevezetésével, amelyet csak Ön ismer, az ATM-s műveleteknél használt PIN-kódhoz hasonlóan. Olvassa el a "Verified by Visa" és "SecureCode" részeket, ha a 3-D Secure rendszerrel kapcsolatos valamennyi részletet tudni szeretné.

Fizetési módok BANKKÁRTYÁVAL

A következő hitel/betéti kártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, beleértve a Visa vagy MasterCard virtuális kártyákat is. Hitel/betéti bankkártyás fizetés nyomán az Ön rendelését azonnal feldolgozzuk. A bankátutalásos fizetési mód választása esetében a rendelések feldolgozása csak az ePayment / PayU számlára átutalt összeg beérkezése és visszaigazolása után történik, ami esetenként 2-4 napos eltolódást okozhat.
 
 
Banks Logos
 
-->