Call center 0732 773 773

Pazartesiden cumaya: 08:00 - 17:00

Yasal tatiller hariç

Roviniete.ro yetkilendirilmiş tarafından Romanya'da Otoyollar ve sözleşme no. 93/17339 ile 27.08.2007 yenilendi tarihli.

Binlerce müşteri bize güvenin! Binlerce bugüne kadar satılan vinyet!
Exchange: 1 EURO = 4,8321 LEI

Bilgisayar vinyetlerin Romanya

Araç türü seçin 

Protecția datelor

S.C. Scala Assistance S.R.L., operatorul acestui magazin online, este inregistrata in registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr. 23401 din 06/06/2012.

Prin comenzile pe care le realizezi, consultând oferta site-ului nostru iți dai acordul expres și neechivoc ca datele tale personale să fie prelucrate de către S.C. Scala Assistance S.R.L. – operatorul www.roviniete.ro

 

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Scala Assistance S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranta și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre ține sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este: desfășurarea în bune condiții a livrării produselor comandate și a încasării contravalorii acestora, întocmirea de statistici pentru îmbunătățirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).

Ești obligat(a) să furnizezi datele în condițiile în care dorești să lansezi o comandă, acestea fiind necesare desfășurării în bune condiții a livrărilor de produse comandate și a încasării contravalorii acestora. Refuzul tău face imposibilă desfășurarea livrărilor de produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator.

Dacă dorești să primești informații despre produsele și serviciile oferite de www.roviniete.ro, te rugăm să introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciți ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă către SC Scala Assistance SRL, Cluj Napoca, Str. Bucuresti nr. 29/13.

Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail sau alte date cu caracter personal unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Dacă unele din datele despre tale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil. Poți intră oricând în contul tău creat pe www.roviniete.ro pentru a corectă aceste date.

S.C. Scala Assistance S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul www.roviniete.ro.

 
Banks Logos
 
-->