Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5402 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului

Fara amenzi la roviniete

24 Iulie 2008

Datorita introducerii noilor modele de roviniete, precum si faptului ca rovinietele-ecuson si rovinietele matca-cupon nu pot fi eliberate simultan de punctele de lucru ale aceluiasi distribuitor datorita aplicatiilor informatice diferite utilizate la eliberarea acestora, Ministerul Transporturilor a luat decizia sa suspende aplicarea amenzilor contraventionale utilizatorilor depistati fara rovinieta valabila in perioada 21.07.2008 – 31.07.2008.

Producatorul de roviniete a inceput livrarea acestora catre CNADNR, toate modelele de roviniete cu valabilitate mai mica de 12 luni (1 zi, 7 zile, 30 zile) urmand a fi repartizate in punctele de distributie, iar pentru utilizatorii care doresc achitarea tarifului de utilizare pentru o perioada de 12 luni, rovinietele-ecuson vor fi disponibile in continuare la oficiile Posta Romana pana la data la care vor fi repartizate si rovinietele matca-cupon cu valabilitate de 12 luni.