Fara amenzi la roviniete

24 Iulie 2008

Datorita introducerii noilor modele de roviniete, precum si faptului ca rovinietele-ecuson si rovinietele matca-cupon nu pot fi eliberate simultan de punctele de lucru ale aceluiasi distribuitor datorita aplicatiilor informatice diferite utilizate la eliberarea acestora, Ministerul Transporturilor a luat decizia sa suspende aplicarea amenzilor contraventionale utilizatorilor depistati fara rovinieta valabila in perioada 21.07.2008 – 31.07.2008.

Producatorul de roviniete a inceput livrarea acestora catre CNADNR, toate modelele de roviniete cu valabilitate mai mica de 12 luni (1 zi, 7 zile, 30 zile) urmand a fi repartizate in punctele de distributie, iar pentru utilizatorii care doresc achitarea tarifului de utilizare pentru o perioada de 12 luni, rovinietele-ecuson vor fi disponibile in continuare la oficiile Posta Romana pana la data la care vor fi repartizate si rovinietele matca-cupon cu valabilitate de 12 luni.