TRAFICUL RUTIER DE MARFA VA FI SUSPENDAT IN UNGARIA, DE VINERI PANA LUNI

18 Martie 2008

Politistii aradeni au fost informati, marti, de catre omologii maghiari ca, începând de vineri, datorita Sarbatorilor Pascale pe care le sarbatoreste comunitatea catolica, autoritatile maghiare au hotârât sa suspende, pe teritoriul Ungariei, transportul rutier al vehiculelor de transport marfa, informeaza corespondentul AMOS News.

În aceste conditii, în perioada 21 martie, ora 20.00 pâna în data 24 martie, ora 22.00, înca de la intrarea în tara vecina, Ungaria, traficul rutier de marfa va fi interzis. Pentru a nu se crea aglomeratie si stari de nemultumire în punctele de trecere a frontierei, IPJ Arad recomanda tuturor transportatorilor care intentioneaza sa iasa din tara, prin punctele de trecere a frontierei de la Nadlac si Varsand sa ocoleasca aceste iesiri din tara.