CNAIR inlocuieste echipamnetele IT. Timpii de asteptare in frontiera ar putea creste.

14 Noiembrie 2019

CNAIR informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale, pentru categoria vehiculelor de marfa, cu privire la posibile cresteri ale timpilor de asteptare in punctele de trecere a frontierei in data de 14.11.2019, in intervalul orar 19:00-20:00, cauzate de necesitatea inlocuirii unor echipamente IT.

In vederea minimizarii efectelor negative, operatiunile de interventie au fost programate in perioada efectuarii schimbului de tura a institutiilor care isi desfasoara activitatea in punctele de trecere a frontierei.
CNAIR asigura participantii la trafic ca activitatile se vor desfatura in ritm, astfel incat traficul sa fie fluidizat cat mai repede.