Posibila functionare ingreunata a serviciului de emitere rovinieta si tarif trecere pod Fetesti-Cernavoda (peaj) prin SIEGMCR

22 Martie 2018

CNAIR SA informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca in data de 22.03.2018, intervalul orar 14:00 - 20:00 si in data de 23.03.2018, intervalul orar 01:00 - 06:00 este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor sa fie ingreunata/intrerupta ca urmare a unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic.

Astfel, informam utilizatorii retelei de drumuri nationale ca:

- achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, in data de 22.03.2018, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare;

- achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, in data de 23.03.2018, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare;

- utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc in data de 22.03.2017 infrastructura rutiera pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective;

- utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc in data de 23.03.2017 infrastructura rutiera pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective.