Lucrari de mentenanta la sistemul informatic pentru plata rovinietei si tarifului de pod in perioada 31.10.2017 – 03.11.2017

31 Octombrie 2017

CNAIR SA informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca, in perioada 31.10.2017 - 03.11.2017 in intervalele orare 01.00 - 02.00, este posibil ca emiterea rovinietelor si a peajelor sa fie ingreunata/intrerupta ca urmare a unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic. In aceasta situatie se aduc la cunostinta utilizatorilor urmatoarele:

- achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, in data de 31.10.2017, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare;

- achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, in data de 01.11.2017, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare;

- achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, in data de 02.11.2017, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare;

- achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, in data de 03.11.2017, se poate realiza pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei urmatoare;

- utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc in data de 31.10.2017 infrastructura pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective;

- utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc in data de 01.11.2017 infrastructura pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective;

- utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc in data de 02.11.2017 infrastructura pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective;

- utilizatorii retelei de drumuri nationale care folosesc in data de 03.11.2017 infrastructura pentru care se aplica tariful de utilizare, pot achita rovinieta pana cel mai tarziu la ora 24 a zilei respective.