DE ACUM, ROVINIETELE SUNT DISPONIBILE ÎN MAGAZINELE PARTENERE PAYPOINT

16 Aprilie 2014

Bucureşti, 16 aprilie 2014 - PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, oferă de acum consumatorilor posibilitatea de a plăti contravaloarea rovinietei prin terminalele multifuncţionale PayPoint din toată ţara. Serviciul este lansat în colaborare cu Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor, în numele căreia se încasează contravaloarea acestora.
În vederea efectuării acestor plăţi, clienţii trebuie doar să se prezinte într-un magazin partener PayPoint unde este semnalizată disponibilitatea acestui serviciu, precizând detaliile necesare emiterii rovinietei. Operaţiunea este sigură şi rapidă: vânzătorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea rovinietei în numerar, primind la finalul tranzacţiei bonul ce conţine toate detaliile (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, seria rovinietei, etc).
Prin lansarea acestui parteneriat, PayPoint răspunde cu succes obiectivului de furnizare a unor noi servicii către un număr tot mai ridicat de consumatori.
,,Lansarea acestui serviciu, nou în mediul de retail, reprezintă un nou pas important realizat de PayPoint în vederea implementării unor linii noi de afacere şi diversificării portofoliului de parteneri pe segmente cât mai variate. Venim în întâmpinarea consumatorilor cu o reţea impresionantă de puncte de plată, oferindu-le de acum ocazia să achite şi contravaloarea rovinietei sigur şi rapid, în magazine de proximitate cu program prelungit de lucru. Suntem încântaţi de acest parteneriat care va contribui cu siguranţă la consolidarea poziţiei noastre de <>’’, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.
,,România are una dintre cele mai extinse reţele de drumuri naţionale din Europa şi ne doream asocierea cu o companie ce poate oferi o acoperire pe măsură. Soluţia propusă de PayPoint prin reţeaua sa vastă de terminale din întreaga ţară oferă clienţilor noştri posibilitatea să achiziţioneze rovinieta într-un mod sigur şi rapid, înainte de a pleca la drum. Ne bucură încheierea acestui parteneriat şi ne exprimăm încrederea în succesul său!”, au declarat reprezentanţii Scala Assistance.

Despre PayPoint România
În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 8.100 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 71 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 60 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi. Astfel: sectorul de plăţi pentru utilităţi – GDF SUEZ Energy România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Energie România, E.ON Moldova Distribuţie, Petrom Distribuţie Gaze, Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, E.ON Servicii Tehnice, Apa Nova Bucureşti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Reţele, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploieşti, Salubris Iaşi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, SC Vital SA, Nova ApaServ Botoşani,
Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu – Vodafone România, Cosmote România, Orange România, Romtelecom, UPC România, Zapp, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS; Sectorul financiar-bancar –  Allianz-Tiriac Asigurări, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare; sectorul cosmetică – Oriflame, Avon.
PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp, Indygen), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).
PayPoint încasează sume şi în numele Scala Assistance, companie autorizată pentru emitere de roviniete.
Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permiţând astfel clienţilor să trimită sau să primească bani atât din afara ţării, cât şi de pe teritoriul României.
Comercianţii PayPoint oferă clienţilor lor şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăţi pe internet în mod sigur şi confortabil, prin semnarea unor parteneriate cu paysafecard şi Ukash®.

Despre Scala Assistance
Scala Assistance a intrat pe piaţa de profil în anul 2007 aducând în premieră în România conceptul de vânzare online a vinietelor. În prezent, compania beneficiază de o prezenţă multinaţională, investeşte continuu în dezvoltarea reţelei sale de vânzări retail şi corporate şi se preocupă de diversificarea gamei de servicii în acord cu nevoile clienţilor săi. Actualmente, compania are o prezenţă multinaţională în România, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova. Scala Assistance  este singura companie din România ce are ca principal obiect de activitate emiterea şi distribuţia de viniete. Vânzarea vinetelor se realizează prin: servicile furnizate de site-ul rovinete.ro; serviciile furnizate de site-ul evignette.com; divizia proprie de vânzări corporate; o gamă largă de parteneriate strategice.
Principiile de bază ale societăţii sunt axate pe realizarea de servicii de calitate la nivelul celor mai mici detalii,  pe răspunderea promptă faţă de cerinţele beneficiarilor, asumarea  angajamentelor ferme în privinţa livrării vinietelor şi îmbunătăţirea permanentă a calităţii serviciilor oferite.
Astfel, începând din 2012, Scala Assistance respectiv chiar activitatea de emitere a rovinietelor şi vinietelor de Ungaria este certificată ISO 9001: 2008 de către TUV NORD ROMANIA - filiala TUV NORD CERT GERMANIA, fapt ce confirmă bunele practici existente în interiorul organizaţiei şi facilitează dezvoltarea durabilă într-un mediu de afaceri concurenţial. Compania Scala Assistance este singura din România care are certificat ISO 9001: 2008 pentru activitatea de emitere a rovinietelor şi vinietelor de Ungaria.
Având la dispoziţie un sistem de management competitiv, bazat pe implicarea întregii echipe, promitem să răspundem cu succes exigenţelor ridicate ale clienţilor noştri şi să onorăm angajamentele asumate într-o manieră eficientă, transparentă şi flexibilă.
Motto-ul site-ului Roviniete.ro, “Simplifică-ţi drumul!” este şi motto-ul companiei Scala Assistance. Considerăm că prin serviciile pe care le punem la dispoziţia clienţilor şi partenerilor, reuşim să uşurăm procesele legate de achiziţionarea şi managementul taxelor de drum.