Se va întrerupe funcţionarea Sistemului de Emitere, Gestiune, Control şi Monitorizare a Rovinietei

10 Decembrie 2010

- 10 decembrie 2010 -

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din Romania că, în data de 13.12.2010, în intervalul orar 00:45-03:15, se va întrerupe funcţionarea Sistemului de Emitere, Gestiune, Control şi Monitorizare a Rovinietei în scopul efectuării unor activităţi de upgrade şi mentenanţă.

În acest interval nu se vor putea elibera roviniete în niciunul din punctele de distribuţie.

De asemenea, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A doreşte să menţioneze că, având în vedere această perioadă de oprire planificată a sistemului, nu vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru utilizatorii care nu deţin rovinietă valabilă în data de 13.12.2010 în intervalul orar 00:30-05:00.

Serviciul Comunicare al CNADNR