Roviniete.ro este autorizat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.) prin contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reînnoit

Mii de clienți au încredere în noi!
Mii de roviniete vândute până în prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,5402 RON

Cumpără rovinieta online - Calculator roviniete România

Selectează tipul Autovehiculului 

Transfagarasanul, cea mai frumoasa sosea din lume

07 Decembrie 2010
Soseaua „sapata" in Muntii Fagaras este cel mai spectaculos drum din lume, intr-un top realizat de site-ul carsroute.com."Este cea mai spectaculoasa sosea pe care am vazut-o vreodata. De sus arata de parca toate curbele din toate marile circuite din lume au fost unite pentru a crea perfectiunea automobilistica. Acesta este cel mai bun drum din lume!", a exclamat Jeremy Clarckson, unul din prezentatorii Top Gear, prezent in Romania pentru filmarea unei editii a celebrei emisiuni realizate de BBC.

 

Locul doi este ocupat de soseaua Stelvio Pass, din Alpii italieni, acesta fiind cel mai inalt drum pavat din Alpi, la aproximativ 2.750 de metri altitudine. Stelvio Pass cuprinde 48 de curbe in „ac de par".

 

Ultimul loc de pe podium este ocupat de soseaua Lysebotn din Norvegia. Drumul include 27 de curbe in „ac de par" si un tunel lung 1,1 km.

 

Sursa: Monitorul de Cluj