Call center 0732 773 773

Luni-Vineri: 08:00 - 17:00

exceptand sarbatorile legale

Roviniete.ro este autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R. S.A.) prin Contractul nr. 93/17339 din data de 27.08.2007 reinnoit

Mai mult de 1 milion de conducatori auto au incredere in noi! Milioane de roviniete vandute pana in prezent!
Curs valutar: 1 EURO = 4,8297 LEI

Cumpara rovinieta online - Calculator roviniete

Selecteaza tipul Autovehiculului 

Transfagarasanul, cea mai frumoasa sosea din lume

07 Decembrie 2010
Soseaua „sapata" in Muntii Fagaras este cel mai spectaculos drum din lume, intr-un top realizat de site-ul carsroute.com."Este cea mai spectaculoasa sosea pe care am vazut-o vreodata. De sus arata de parca toate curbele din toate marile circuite din lume au fost unite pentru a crea perfectiunea automobilistica. Acesta este cel mai bun drum din lume!", a exclamat Jeremy Clarckson, unul din prezentatorii Top Gear, prezent in Romania pentru filmarea unei editii a celebrei emisiuni realizate de BBC.

 

Locul doi este ocupat de soseaua Stelvio Pass, din Alpii italieni, acesta fiind cel mai inalt drum pavat din Alpi, la aproximativ 2.750 de metri altitudine. Stelvio Pass cuprinde 48 de curbe in „ac de par".

 

Ultimul loc de pe podium este ocupat de soseaua Lysebotn din Norvegia. Drumul include 27 de curbe in „ac de par" si un tunel lung 1,1 km.

 

Sursa: Monitorul de Cluj

 
Banks Logos
 
-->