Buy the vignette online -
Romania Vignette Calculator

PARTENERIAT HOME BANK ING SI ROVINIETE.RO

17 Decembrie 2013

Cu bucurie va anuntam semnarea parteneriatului intre ING Bank si Roviniete.ro / Scala Assistance.
Vesti bune pentru clientii Home Bank de la ING intrucat pot cumpara online roviniete si viniete de Ungaria direct din aplicatia lor de internet banking.

Cum cumperi RO /HU vinieta?

O cumperi mai simplu decat altii pentru ca esti client ING. Clientii ING (persoane fizice si persoane juridice) isi pot cumpara vinieta* pentru Romania si Ungaria in format electronic, prin ING Home’Bank (chiar si de pe mobil prin aplicatia ING Home'Bank). Adica rezolvi cu vinieta de pe telefon, cu o cafea aburinda in fata. Confortabil, nu?

Urmeaza pasii de mai jos si rezolvi numaidecat cu vinieta:

• Intra in meniul E-Shop si selecteaza Vinieta (din aplicatie, accesezi direct iconita de pe ecran)
  • Selecteaza tara pentru care vrei sa achizitionezi vinieta, tipul autovehiculului si perioada
  • Completeaza detaliile masinii
  • Faci plata, iar pe ecran ti se afiseaza un mesaj de confirmare. In acelasi timp, pe e-mail primesti mai multe detalii

Poti fi prevazator si sa-ti achizitionezi vinieta cu pana la 30 de zile inainte de data intrarii in vigoare sau ti-o cumperi exact atunci cand iti trebuie, cum doresti. Cu ING Home'Bank iti bati capul mai putin cu astfel de chestiuni. Valabilitatea vinietei va incepe conform datei selectate de tine.